Prettig geholpen bij HBM, snelle levering en goede service!

De communicatie verliep prettig. En levering van de produkten was erg snel. Dus wij zijn heel tevreden!

prachtige doppenset

Nooit van HBM machines gehoord. Totdat ik op zoek was naar een nieuwe doppendoos. Uit het grote assortiment was dit voor mij het meest geschikte doppen set in een mooie stevige koffer van goede kwaliteit. Soms vraag je je wel een af hoe ze dat voor die prijs kunnen maken. Ben er zeer tevreden over.

Prima uitvoering van order

De in het vooruitzicht gestelde kans op een cadeaukaart is geen reden om de uitvoering van mijn bestelling Andes te beoordelen als positief. Goede en snelle reactie op mijn vragen. Nu maar hopen dat de momentsleutel de veronderstelde goede kwaliteit zal vertonen en handhaven.

Geleverd wat afgesproken is.

A.

Vlotte service

Prima service, tijdige levering

Levering verliep volgens plan. Spullen in goede orde ontvangen.

Zoals vorige keren, heel tevreden.

Producten zoals omschreven en snel geleverd!

Een goed begin!

Gevonden via google, snelle levering, alles compleet en goede kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit

Bestelling geplaatst en jaren goede feedback. Snelle levering en op het afgesproken tijdstip. Kwaliteit van het gereedschap is goed.

Helemaal fantastisch

Volgens verwachting

Goed betaalbaar product

Snelle levering, goed product tegen aantrekkelijke prijs en handig in gebruik.

TOPservice

Wij bestelden de Black Edition Kamado barbecue, maar kregen deze geleverd met het binnenste keramiek gedeelte die gebarsten was. Ik stuurde de avond van de levering een mail naar de klantendienst en de ochtend erna had ik al meteen antwoord. We kregen instant de keuze om een retour uit te voeren in combinatie met levering van een nieuw toestel. Nog net geen 3 werkdagen later hadden wij al onze nieuwe barbecue geleverd en volledig in tact!

Beetje verwarrend product

Ik kocht een torx set met bits en doppen . Ik dacht dat tegenover een T40 bit 'mannetje' uiteraard een dop 'vrouwtje' van de zelfde maat zou zitten. Dat bleek niet zo te zijn, dus ik moest naderhand losse doppen bijkopen. Niet zo erg, maar de klus moest daardoor wel wachten.

Zeer Goed

Al meerde spullen gekocht Bij HBM. En geweldige service en kwaliteit.

De bosmaaier op accu doet het goed, alleen bleek het dat er geen reserve accu is te krijgen. Is deze een uitlopend model?

Goed op 1 punt na

De bezorging was niet oké

Rapidité et éfficacité

Le paquet est arrivé rapidement et sans dommage la marchandise a l'air de bone qualité il n'y a plus qu'a tester a la première occasion bravo a votre équipe .

Wow wat een power

Enorm krachtige hakselaar respect hoor

Goede producten voor een goede prijs

HBM heeft een zeer uitgebreid aanbod van machines en tools van goede kwalitiet voor een goede prijs die snel geleverd worden.

Toppie

Content van

besteld, betaald,ontvangen, blij met product

Zoals in de titel staat; besteld via webshop, betaald en snel ontvangen. Product lijkt oke.

Top winkel. Aanrader.

Na bestelling zeer snel in huis voor een heel scherpe prijs, gewoon aanrader.

Goeie service

Goede service, goede prijs en snelle levering!

Geweldig!

Met name de telescopische snoeischaar is werkelijk Top! Maar dit geldt zeker ook voor de andere producten, zowel dit keer als vorige keren!

Goed produkt en snelle levering

Prima stuk getreedschap. Nette prijs en snelle levering.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ