Goede producten, snelle levering

Gewoon goed!

Voldeed volledig volgens verwachting, rop product en voor zen mooie prijs.

Ideale stand voor mn motor

Een ideale staand voor mijn motor. Goede prijs en super kwaliteit. Nu eindelijk makkelijker onderhoud aan mijn motor. Makkelijk af te stellen voor je juiste maat.

perfect

“Top leuk gereedschap voor leuke prijs en snelle levering”

Snel en goed geleverd.

Bestelling snel afgehandeld. Goed ontvangen en goeie kwaliteit. Aanrader dus

Top service!

De geplaatste order werd keurig op tijd afgeleverd, een geweldige service!

Tevreden

Compressor besteld werkt perfect en snel in huis

De compressor voor banden oppompen bevalt boven verwachting

deze compressor kun je gemakkelijk meenemen in de fietstas en kun je precies op druk instellen en gaat automatisch uit als de druk is bereikt zowel voor fietsbanden of autobanden heb deze aan mijn zwager laten zien en heb ook een voor hem besteld

Super tevreden mooie spullen snelle levering

Ben super tevreden over de goederen en altijd leuk! Om even op de site rond te neuzen. Goede service

Makkelijk bestellen, prijs en levering prima!

Goede site en gemakkelijk bestellen! Levering is prima en prijs-kwaliteits verhouding is dik in orde!

Super goed geregeld

Alles precies zoals de verwachting was , is geleverd . Toppie dus

Top leuk gereedschap voor leuke prijs en snelle levering

Als een top bedrijf bekijk het veel

Snel ontvangen.

Het produkt heb ik snel ontvangen, het het werkt uitstekend.

Snelle levering en alles werkt perfect

Snelle levering alles werkt naar behoren erg blij metn aangeschafte spullen

Goed apparaat

Apparaat bevalt goed. Snelle en nette levering Dank u

Kleine betonmolen besteld compleet! geleverd en duidelijke beschrijving HBM fijne zaak!

Prijs kwaliteit en service Prima

Altijd prima prijzen en goede aanbiedingen

Goed en goedkoop

A-merk voor een scherpe prijs en een vlotte afhandeling van de bestelorder.

Snelle levering, goede prijs, kwaliteit Top

Zeer goede prijs, kwaliteit en service!

Zeer tevreden over de prijs kwaliteit en over de snelle afhandeling, communicatie en verzending. Aan te raden.

Goed product, snelle levering!

Een haakse slijper besteld met diamantschijf. Product werkt goed en was snel bezorgd. Ik zou iedereen de producten van HBM-Machines aanraden.

Prijs kwaliteit perfect

Goeie boor en boor kronen.

Degelijke producten

Gereedschapskar en krukje besteld. Degelijke producten, in elk geval voor particulier gebruik. Een klein minpuntje: vermoedelijk is bij transport van de Gereedschapskar de koppeling tussen het slotje en de lade sluiting los geraakt en konden de lades niet geopend worden. Bij toeval kwam ik erachter dat als de kar ondersteboven staat de sluiting open viel en de lades open konden. Zo kon de koppeling eenvoudig teruggeplaatst worden. Uiteraard geen goede oplossing als dit gebeurt terwijl de kar vol met gereedschap zit. Verder snel geleverd en vriendelijk personeel in de fysieke winkel waar ik de artikelen eerst bekeken had.

Goede service!

Goede service!

Snelle levering en uitstekend product

Uitstekend product zoals vermeld op de duidelijke site en snelle levering.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ