Snelle levering en uitstekend product

Uitstekend product zoals vermeld op de duidelijke site en snelle levering.

Mooi machientje en vlotte levering

Toch maar de lichtste trilplaat gekocht voor alle klusjes rond het huis. Blij met de aankoop. Trilplaat doet zijn werk als verwacht. Levering was met mega grote vrachtwagen. Gelukkig was er genoeg ruimte om te parkeren.

Prima materiaal, vlotte levering

Het gereedschap wat ik besteld had voldeed volledig aan mijn verwachting

Snelle levering, top

Goede prijs kwaliteits verhouding, top service, snelle levering

Positief georganiseerd

Spontaan en positief

Super geleverd. Kwaliteit voor een nette prijs

Keurig verpakt, en binnen 1 dag geleverd. Gereedschap ziet er goed uit. Een dikke duim.

geweldig

geweldig

Snel geleverd, goedkoop en kwalitatief

Gemakkelijk, heel veel keuze in de webshop ! Beetje verslavend en dan niet duur ! Beetje zoals de action voor vrouwen is HBM wel handig voor de mannen

Doet wat het moet doen

Goede levering. Navraag om factuur te sturen ging snel en soepel

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Snelle levering en prima product!

Prima bedrijf

Goed materiaal en snel geleverd

Snel geleverd en via messenger ben ik goed geholpen met verkoopinfo.

Super goede service en kwaliteit voor een kleine prijs verhouding

Prijs verhouding is ook goed

Zeer snel en compleet geleverd ,ben zeer tevreden met de HBM producten tegen scherpe prijs

Bestel zo weer bij dit bedrijf ,snel en zonder zorgen geleverd

prima prijs kwaliteit verhouding

Spullen zijn vlot geleverd en voldoen aan de de beschrijving

Duidelijke en handige website met de juiste informatie en foto’s!

De website is heel overzichtelijk en heel uitgebreid. Er is super veel dus kan je altijd vinden wat je nodig hebt. Er is genoeg informatie bij de producten en overal staan duidelijke foto’s bij. Als ik weer iets nodig hebt bestel ik zeker weer hier!

snel en prima prijzen

HBM machines levert altijd snel. prijzen zijn prima in verhouding met de producten. top

Super, goede communicatie en product.

Duidelijke omschrijving van de artikelen op internet.

Zeer prettige klantenservice

Ik ontving mijn pakket al na 1 werkdag, terwijl erbij stond 1-3 dagen verzendtijd. Helaas was het artikel incompleet, er miste een bout van de motorlift, waarschijnlijk door een beschadigde doos door PostNL, maar ik kreeg direct na de melding een excuusmail met verzendlabel voor het retourneren, en daarbij de garantie dat ik direct een nieuw product met hoge prioriteit krijg opgestuurd. Het artikel wat incompleet was was verder wel in topstaat dus erg blij met het bedrijf. Al met al een bedrijf met snelle levering, goede klantenservice en goede producten, ik kan het aanbevelen.

Super snelle service

Ruim assortiment

Bestelling goed verpakt binnen korte tijd geleverd.

Goede terugloppeling van status bestelling. Keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Al meerdere keren besteld bij HBM. Prijs/kwaliteit verhouding spreekt mij aan.

Ruime keuze met een prima prijs kwaliteit verhouding

Het wachten tijdens het ophalen van een internetbestelling vond ik wat minder, zoals meerdere mensen in de rij, maar dit is misschien een momentopname. Ik zou adviseren om vanaf hogere bedragen gratis bezorging aan te bieden. Stimuleert misschien nog net een extra aankoop.

Goede kwaliteit snel geleverd

Product voldoet aan de verwachting zeer snel en netjes geleverd en dst voor een redelijke prijs!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ