Snelle duidelijke levering

HBM leverde snel, duidelijk en overzichtelijk. Er werd goed aangegeven dat er meerdere pakjes zouden komen en wanneer. De kwaliteit van de producten is naar volle tevredenheid.

heel goed, snel, goedkoop en correct geleverd

heel goed, snel, goedkoop en correct geleverd

Product snel en goed ontvangen.

Er wordt geadviseerd bij geen gebruik de compressor uit te maken en te laten leeglopen. Dit advies is overbodig aangezien de compressor na gebruik en verloop van tijd zelf helemaal leegloopt.

geweldig

Snel besteld en snel thuis, machine is kwalitatief goed voor de werkzaamheden die ik wil uitvoeren. Vooraf overleg gehad met de medewerkers over welke machine goed is etc. Nuttige hulp gehad bij het maken van de juiste keuze.

perfect

perfect snelle levering geen problemen.

Perfecte service

Ik heb al een aantal maal bij HBM besteld. Altijd tot volle tevredenheid.

Alles naar verwachting en prijstechnisch ok.

Kon niet beter!

Duidelijke website, snelle levering, geen onaangename verassingen na bestelling prijzen zijn top!

Goede site. Goede communicatie Snelle levering

Ik zocht een schroef machine en kwam bij HBM terecht. Goed product, werkt fantastisch en voor een zeer redelijke prijs. Een aanrader

een echte aanrader!

Ik ben erg tevreden over HBM, zowel over de producten als de afhandeling. Kort geleden koffers besteld, helaas was mijn bestelling incompleet en miste er een aantal artikelen, contact met de service desk opgenomen via mail direct antwoord en binnen twee dagen kreeg ik alsnog de ontbrekende artikelen. Kortom super organisatie met eerlijke prijs kwaliteit artikelen.

correcte afhandeling

op tijd verzonden

Top service en kwaliteit

Ik had bij HBM machines gereedschap bestelt van top kwaliteit en ook snel geleverd zonder problemen. Ik ga zeker nog meer bestellen bij HBM Machines.

Een kwalitatief sterk produkt

Het monteren viel wat in het water aangezien er enkele bouten en moeten ontbraken in het zakje met montage materiaal. Dan maar zelf in mn materiaal kist gedoken om montagebouten en moeren bij elkaar te zoeken. Na montage de waterslang aangebracht en het water vloeide rijkelijk. Al bij al is alles goed gekomen . De haspelwagen is sterk en handig in gebruik . Een aanrader !

Snelle levering en artikel voldoet helemaal aan de verwachting. En scherpe prijs.

Puur gemak om zo je gereedschap aan te schaffen!

Gemakkelijk bestellen, vlotte service.

Snelle en correcte afhandeling

Alles goed verlopen enkel vond ik 99€ verzendkosten veel voor een bestelling van dat bedrag terwijl we toch ook al lang klant zijn met de volledige groep. In tegelstelling met andere bedrijven is dit echt duur!!!

Mooi op tijd. Prima verpakt. Wat wil een mens nog meer?

De website heeft me uitstekend geholpen om de juiste keuze te maken. Ik miste: a. info over veilige eurokoppelingen b. info over het glazen opvangbakje onder de snelkoppeling. Verder heel tevreden.

Goede ervaring

Nog geen negatieve ervaringen gehad dus zeer aan te bevelen

Top kwaliteit van gereedschap

Prijs/kwaliteit van dit product is een aanraden 100%!

Top bedrijf goede spullen!

Meerdere zaken besteld door de tijd heen en nog nooit teleurgesteld. Je krijgt wat je ziet op de site.

Super snelle service

Super snelle aflevering na bestelling top

Prima shop en orderafhanding

Netjes op tijd geleverd en prima orderverwerking :-)

Correcte en snelle levering kan niet beter

Snelle levering-goeie producten

Erg tevreden over HBM Machines. De zuignappen voor het glas werken goed! Ze waren ook netjes ingepakt. Aan te raden dit bedrijf.

Super, snelle service en precies zoals beloofd. Top

I

1010 Grote Esch