Ruim aanbod, prima kwaliteit, snel geleverd

Alles wat je nodig hebt voor fatsoenlijke prijzen en snel geleverd!

Super service

Snelle levering snel reageren bij n vraag eerste bedrijf waar ik zo.n goede woorden voor heb zal zo weer bestellen

Goed assortiment, snelle levering, goede prijs/prestatie

HBM heeft een mooi assortiment van betaalbaar gereedschap voor de fanatieke sleutelaar, die geen prof-budget heeft. Levering volgens verwachting afgehandeld en kwaliteit voldoet aan verwachtingen.

Goede snelle service

Op de service van HBM Machines heb ik niks op aan te merken. De machine die geleverd is (met het HBM embleem) heeft een hele onduidelijke gebruiksaanwijzing. Waardoor het in elkaar zetten van de machine heel lastig werd ervaren.

Het product is goed, doet wat het moet doen, enkel zou deze wel uitgerust kunnen worden met een nippel op verschillende maten. Het nippel was te klein om op de ontluchtingsnippel te plaatsen, heb zelf moeten improviseren. Met bijhorende stukken in verschillende maten zou die product een 10/10 krijgen van mij.

Gewoon top!

Makelijk om te bestellen en super rap geleverd. Top service en materialen.

Alles compleet binnen 2 dagen

Meer dan 70 onderdelen verdeeld over 7 pakketten zonder problemen binnen een dag compleet thuis.

Veel spul voor een betaalbare prijs

Altijd leuk om de HBM shop te bekijken,op zoek naar nieuwe producten voor een leuke prijs. Het blijft verrassend

Vlotte levering, goede service bij defecten, perfect!

Bestellingen worden vlot geleverd. En toen een onderdeel defect ging binnen garantie, werd de volgende werkdag de vervanging geleverd. Perfect!

Goede prijs en kwaliteitsverhouding en vlot geleverd

Niet de laatste keer dat ik daar bestel.

Goed geregeld

Alles maar wens.top

Snelle levering!

Precies volgens plan

Geleverde product voldoet compleet aan de verwachting. Manometer was los in de zending, apart verpakt, maar dat was geen probleem. Levering ook conform planning

In een woord geweldig

Alles klopt precies kwa levering en kwaliteit

Degelijk

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Mooie website, snelle levering en een goed product.

Snelle aflevering en mocht er wat defect zijn wordt dit direct opgelost

Goede firma en snelle levering van de artikelen. Goede artikelen waarbij de prijs kwaliteit erg goed is

Super tevreden

Goed verpakt en goed in de commucatie vooraf

Snelle levering en goed

Prima bedrijf

Altijd op tijd, en leveren hetgeen gevraagd

Garantie is voorbeeldig

Snelle en correcte leveringen.

fantastisch

snelle levering en prima product. dit weekend naar alle tevredenheid gebruikt.

Prima kwaliteit en service voor een goede prijs

Product is degelijk en voldoet aan mijn wensen. Aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare van andere merken. Service en snelheid van leveren waren super.

Degelijk materiaal

Je krijgt waar voor je geld, met regelmatig een fijne korting!

Doet wat het belooft

1010 Grote Esch