Prima ervaring

Product snel geleverd en de prijs/kwaliteit ook dik in orde.

Vlot geleverd

Conform gevend op site vlot geleverd!

Goede service. Correcte prijzen. Snelle levering

goede en snelle levering

machiene werkt super

Snelle levering zeker een aanrader !

Snelle levering. Alle items zoals beloofd. Competitieve kostprijzen.

Ronduit slecht

Een aantal machines gekocht, nu bij een de motor al begeven. Ze hebben direct een nieuwe gestuurd, top zou je zeggen, maar bij het openmaken van de doos blijkt er een verkeerde motor in te zitten. Dit terug gecommuniceerd, GEEN reactie. Een paar dagen aangezien, maar nog niets. WEER gereclameerd en tot op heden GEEN Reactie. Zet iemand neer bij de telefoon, want ik ben ervan overtuigd dat deze wel aanwezid is in jullie pand, en anders een mobielnr. GGRRRRRRRRRRRRRRR.

prima service

snel geleverd en prima kwaliteit

top

prijskwaliteit , snelle levering

Top service goede productie

Je krijgt hier waarde voor je geld goede productie snelle service

Snel, duidelijk, vlot, en eenvoudig

Informatie is duidelijk, betaling en verzending snel geregeld. Prettig zaken doen. Ik kan het bestellen bij dit bedrijf daardoor zonder probleem aanbevelen.

Hbm werkwagen, kwaliteit zou stukken beter moeten zijn.

Dure werkkoffer van hbm gekocht (999€ in promo gekocht voor 699€) maar het probleem is dat de ene sleutel niet op de ratel past en de andere valt er gewoon af. Niet tevreden. Ander materiaal dat er werd aangekocht is wel oké.

Kan niet beter

Snelle levering en netjes verpakt

goede service en snelle levering

duidelijke en overzichtelijke website goede info tijdens verzend procedure kunnen andere websites nog wat van leren.

Ongewoon goed

Nu al een aantal keren diverse producten online gekocht bij HBM, mijn ervaring met HBM zijn prima. De machines van HBM eigen merk zijn kwalitatief goed en zeer betaalbaar Ook de webwinkel is duidelijk en makkelijk in het gebruik.

Geweldig product

Knabbel schaar gekocht om tank uit elkaar te halen en met dit product was dit een klein kunstje . Zonder problemen gelukt

Dik tevreden

Heb verschillende producten bestelt. Is allemaal goed en netjes bezorgd.

Snelle levering zeker een aanrader

Je krijgt waar voor je geldt binnen een snelle levering

Levering zonder verassing

Voorraad van HBM is volgende dag in ontvangst bij mij. Altijd goed..

Snelle leveringen!

Vlotte service

Vlotte afhandeling Goede informatie wanneer je de bestelling ontvangt

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering Goed product Correct

Snel en naar verwachting

Snel en naar verwachting

Snelle levering, goede kwaliteit

De HBM 100 Profi Stofafzuiginstallatie was snel geleverd, goed verpakt en snel in elkaar te zetten. Hij zuigt goed af en maakt een stuk minder geluid dan ik had verwacht. Hij is ook mooi compact (leek op de foto's wat groter). De kwaliteit vind ik goed, zeker voor deze prijs, en het voelt vrij degelijk aan. Ik heb een 9 gegeven; om een 10 te halen zou de (montage-)handleiding beter leesbaar moeten zijn dan een kopie van een kopie. Zeker een aanrader voor de hobby houtbewerker.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ