Snel en correct

Prima ervaring met de levering. De levering vond in twee delen plaats zonder extra verzendkosten. De producten zijn van uitstekende kwaliteit voor deze prijs.

Actieprijzen zijn dezelfde als normale prijs

Iets gezien waar actieprijs bijstond. Nu 79,99€, ik wou er twee bestellen dus dacht een mooie korting mee te grijpen. Bleek de normale prijs van dit item ook 79,99€ te zijn. Contact opgenomen omdat dit volgens mij een fout moest zijn, kreeg een mailtje terug dat dit wel de correcte de prijs is van dit product. Sorry maar een actieprijs is NIET de normale prijs. Dan maar op amazon besteld voor 61,99 per stuk VERZENDKOSTEN INBEGREPEN. Bij HBM kwam daar nog 25€ bij. Dus in plaats van een totaal van 184,98€ slechts 123,98€ betaald. Dat is dus een mooie korting. Heb in het verleden al veel gekocht bij HBM maar ik zal in het vervolg zeker en vast eerst elders kijken.

heel erg tevreden !

goede producten voor een eerlijke prijs, snelle levering en een fijn contact met de klantenservice die uitstekend reageerden op mijn vraag . ZEKER aan te bevelen!

Goeie service, goeie prijs kwaliteit verhouding

Meerdere keren wat besteld. Altijd goed geleverd en prijs kwaliteit is super

Snel en goede prijs kwaliteit

Zeker aan te bevelen

correct behandeld en goed advies

goede ervaring. produkt zoals omschreven

good

good

Savonds besteld en de dag erna al in huis

Snelle levering, goed product!

top

zeer goed verlopen

Alles in orde en snelle levering.

Zeer goede service, en prijs kwaliteitsverhouding is ok.

snelle levering en machine was eenvoudig te monteren. Wel olie bij bestellen als je direct aan de gang wil.

Altijd snel geleverd en prima producten.

Al meerdere malen besteld en altijd snel en correct geleverd. Prima producten die voor mij voldoen.

Bij HBM een compressor gekocht en er zeker GEEN spijt van. Netjes verpakt, snelle service, wat ik besteld heb stond ook exact zo beschreven. Super blij mee.

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden mee.

gewoon goed geregeld.

Retezware klopboor gekocht, deze werd supersnel door de postbode bezorgd. Spullen in orde, goede kwaliteit. Ik onthoud HBM voor mijn toekomstige aankopen.

Prima service & prijs/kwaliteitsverhouding

Helemaal top. Snel geleverd en deden niet moeilijk over beschadigd product (gewoon direct vervangen).

top service!

Goed werkende site, aantrekkelijke prijzen en een top levering! in 1 woord; Geweldig Ik beveel HBM Machines graag aan bij ieder die maar wil

geweldig

bestellen, en binnen 2 dagen netjes en correct in huis Erg fijn

Een snelle levering en goed product. Zeer te vreden

Zeer goede prijs/kwaliteit en snelle levering!

Verschillende gereedschappen besteld voor een nieuwe aangekocht klushuis. Perfect voor de hobby klusser, goede prijs kwaliteit verhouding en doet wat het moet doen!

Supersnelle levering!!

Gereedsschapskoffer ziet er goed uit,zoals op de beschrijving.En supersnel in huis tegen een topprijs.

Binnen 24 uur in huis perfect

Prima prijs / kwaliteit verhouding , uitgebreid assortiment en binnen 24 uur in huis

snelle verzending en goede producten

Na plaatsen bestelling goed op de hoogte gehouden via mailing.Daarnaast is het goed verpakt en snel verzonden.

snelle verzending en goede producten

1010 Grote Esch