Prijs kwaliteit top

Prijs kwaliteit top. Degelijk materiaal. Levertijd en de manier van levering eveneens zeer goed.

prima gelopen

artikelen zoals vewacht

geweldig

snelle en correcte levering. top !

Tip top in orde

Alles goed verpakt en snelle levering,

Order OK Communicatie OK Levering op tijd. Goede inst. beschrijving

Besteld Art. nr E-3674290/1972722 23-03-2022 Zie ook mijn mail die ik verstuurd heb naar [email protected] Gaarne reactie.

Toppie

Goede produkten,snel geleverd en een strakke prijs

Bestelling was qua prijs zeer scherp Levering uitstekend Volgende keer weer hier bestellen

Perfecte snelle service

s'middags besteld en de volgende morgen om 09.00 uur geleverd in Kalmthout Belgie

Geen gedoe

Duidelijke communicatie over een grote levering spullen. Goed geleverd.

Perfect!

Op zoek naar een gereedschapswagen terecht gekomen op de site van HBM. Veel keus en duidelijk uitleg. Na bestelprocedure keurig op de hoogte gehouden van de leverdatum en allen keurig op die datum afgeleverd.

gewoon GOED!

Simpel bestellen en de dag erna geleverd. (zoals aangeven) Dus betrouwbaar en goed

Prima snel en goed

Prima aanbieding op internet gezien Meteen besteld en snel afgeleverd

Super snelle service en correct!!

Bestellen ging soepel, het traject daarna ging efficiënt en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Het product kwam op tijd aan en was goed verpakt.

Snelle en verzorgde levering

Voor bedrijfsaankopen in België is de verplichte offerte wat vertragend voor de bestelling. Deze offerte komt wel vlug door. Eens het account voor de eerste maal geverifieerd is zouden bestellingen automatisch moeten verlopen. Er moet dan voor deze mogelijkheid steeds vooruitbetaald worden. Er zou ook een maximumbedrag zonder offerte ingesteld kunnen worden.

Livraison rapide et conforme

Disques pour scie convenant parfaitement à mes besoins.

Mooie machines en snelle levering. 2e keer dat ik wat bij HBM heb gekocht en zal zeker niet de laatste keer zijn top!!! Gr Johnny

Zoals elke keer weer snel afgeleverd

Snelle levering goed product

fancy?

prima setje, snel geleverd en goed bij te slijpen!

Mooie aanbiedingen en snelle levering!

Goede en kwalitatief hoogwaardige producten voor een mooie prijs met daarbij nog een snelle levering. Wat wil je nog meer?

Top geholpen en keurig ontvangen

Ivm het vervangen van mijn remschijven keurig alle producten mogen ontvangen en via de selectie besteld, waarna ze zijn verzonden in 2 losse pakketten. Keurig aangekomen, niet beschadigd en we hebben inmiddels de gereedschappen ingezet.

alles naar wens

uitermate vlotte levering

Het verwonderde mij dat de compressor op stock was. Kan niet van heel wat leveranciers worden gezegd en daarenboven tegen een onklopbare prijs voor een dergelijk compleet toestel.

Perfecte prijs/kwaliteit voor de hobbyist

- Altijd snelle levering - Kwaliteit is prima voor huis tuin en keuken maar voor het echte dure proffesionele assortiment bestel ik elders. - Je besteld hier altijd meer dan je dacht want er zijn zo vaak goede aanbiedingen!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ