Best bv

snelle en correcte afhandeling. top product.

snelle en correcte afhandeling. top product.getest en gebruikt en goed bevonden.

klopt in detail

Goede en snelle levering, ook voor de klokkenmaker. Levering keurig op tijd en tot in detail goed!

Super snelle levering

Super snelle levering en artikelen en aanbiedingen tegen een zeer nette prijs.

Snelle levering en top service!

Een nieuwe compressor + toebehoren bij HBM besteld en de volgende dag al in huis. De compressor voldoet ook aan de gedetailleerde omschrijving zoals vermeld op de website. Voor mij een zekerheid waar ik mijn toekomstige (elektrische) gereedschap aanschaf!

Goede klantenservice, maar gebrekkige kwaliteitscontrole.

Dixon snelwisselhouders werden vol met slijpstof (?) geleverd en de gaten in het moederblok waren scheef geboord. Jammer, want verder mankeert er weinig aan. Ook een MK2 naar 1/2" boorstift gekocht met schroefdraad van slechte kwaliteit en dat bovendien vlijmscherp was. Heb gratis een vervangend exemplaar gekregen, maar hier mankeerde hetzelfde aan. Uiteindelijk heb ik het aankoopbedrag retour gekregen. Ik heb een cadeaubon gekregen voor het ongemak. Goede prijzen, maar daar is de afwerking en kwaliteitscontrole ook naar, helaas.

Goede levering en informatie voorziening rondom bestelling en levering

Mooi product voor een goede prijs.

Snel en goed

Wordt snel geleverd en goed verpakt

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Ik heb in de afgelopen 2 maanden bij HBM diverse producten gekocht, waaronder een set tangen, bouwlamp, precisie haakset, momentsleutel, breeksleutel en nog veel meer. De kwaliteit is goed in verhouding met de prijs en de omschrijving van de artikelen is uitgebreid. (dit laat bij veel webshops te wensen over). Ben je opzoek naar gereedschap wat gebruikt wordt voor de hobby of de professionele beunhaas ;) dan kun je zeker bij hun terecht. Zeker ook een aanrader om een keer naar de winkel te gaan ipv de webshop maar geef je portemonnee af aan je vrouw want je gaat zeker gereedschap tegenkomen wat je nog niet hebt maar waarvan jij vindt dat je het nodig hebt thuis. Kortom, vriendelijk personeel, goeie service en prima producten voor een nette prijs. Aanrader!

Super service

Mijn bestelling was op tijd geleverd, met dat ik de machine uit de doos haal blijkt deze defect te zijn, dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Na contact met de klantenservice via mail, zeer snel gereageerd, wordt er per direct een nieuwe gestuurd. Zeer blij mee.

Snelle levering en product is zo als omschrijving

Is de eerste keer dat ik een machine heb gekocht via deze weg en zal zeker niet de laatste keer zijn zeer blij met de snelle levering en met het kwaliteit van het product!

Geheel volgens verwachting geleverd

snel in huis en kettingtakel is perfect

topper

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering van prachtig materiaal.

Snelle levering - degelijk materiaal.

Fantastische dienstverlening met nog eens snelle levering aan huis van een top product

Boormachine set gekocht bij HBM machines, hierbij werd er snel geleverd en het product voldoet precies aan mijn verwachtingen.

Duidelijk en snel

Vandaag besteld is morgen in huis bij dit bedrijf. Spullen zijn goed verpakt en komen onbeschadigd aan.

Goed gereedschap voor een zachte prijs

Goed service

Mijn bestelling is goed en netjes terecht gekomen zoals HBM dit aangeeft op hun site. Zeer goed service.

Betrouwbaar, doen wat ze beloven.

Duidelijke website, geen overbodige pietpraat, gewoon zoals als het is. Nooit eerder gewerkt met HBM machine`s, is mij heel goed bevallen, ga hier zeker terugkomen.

Snel en goed geleverd

Vlotte service

Gebruiksvriendelijke website en goede prijs/kwaliteit.

Geweldige service, prima materiaal en snelle bezorging.

Bestelde vetspuit van zeer goede kwaliteit voor een spotprijs werd binnen 2 dagen bezorgd. Geweldig!!!

Het was zoals verwacht, heel snel, goeie kwaliteit en beter kon het niet zijn 1 woord TOP!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering van de bestelde spullen .

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ