Keurig volgens afspraak geleverd

Prima product voor een mooie prijs

geweldig

eerste keer iets besteld TOP service voor herhaling vatbaar

Snel geleverd en een goed produkt

In één woord : TOP !

De bestelling was mijn eerste kennismaking met HBM. Alles ging bijzonder vlot. Zowel de kwaliteit van het aangekochte materiaal als de site als de levering : geen enkel probleem. Snel en goed, in één woord : TOP !

Top service een dikke duim omhoog.

Super snel geholpen en verzonden.

Alles dik in orde!

Goede communicatie en vlotte levering. Kwaliteit van de waren in overeenstemming met de beschrijving.

SUPER

Een kompacte boormachine precies wat ik zocht. Héél blij mee. :)

Netjes.

Op de hoogte gehouden over het op voorraad hebben van een product. Verkeerd product ontvangen maar is snel opgelost.

Zoals steeds pico bello geleverd in België!!

Prima service, snel en prijs/kwaliteit goed gerief. Ik koop hier regelmatig en zal nog veel bestellen.

Goed en snel geleverd.

Goed product, kan het goed voor de hobby gebruiken, ik kan veel dingen sorteren, je schroef makkelijk aan de muur. Het is een goed product.

snelle en correcte levering

lueke website en aan redelijke prijzen. overzichtelijk en interesant voor prof en hobby.

snel en zonder gezeur

drie zaagbladen gekocht in de aanbieding snel en zonder gezeur thuis gestuurd.

Snelle en correcte levering met beloofde kwaliteit

Het selecteren en bestellen ging zeer eenvoudig. De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden van de status. Prima.

Degelijk

Super kwaliteit

Snel geleverd, goed product.

De communicatie over de levering was heel goed. De levering zelf was een dag later dan door post nl

Het apparaat werkt prima en voldoet aan mijn verwachtingen. Wel een dag thuis gebleven voor niets omdat Post nl later leverde dan afgesproken.

vlotte en correcte levering

Een heel vlotte en correcte levering, en in eerste instantie voldoet het artikel volledig aan de verwachtingen.

Sterk spul en erg degelijk

Heb magneetstrips en losse magneten bestel. Met slechts 60 euro mijn hele garage een stuk opgeknapt

Snelle levering, garantie afhandeling perfect.

Vorige week de HBM luchtslanghaspel besteld van 15M, werd snel geleverd. Opgehangen en het weekend in gebruik genomen. Ondanks dat het product zeer netjes en solide is schoot de connector snel los van de slang (op "maar" 8 bar). Op zondag mailtje gestuurd met foto, wordt gelijk een nieuwe haspel gestuurd en de oude mocht ik houden. Dat noem ik nou service!

Zoals we van nederlanders gewoon zijn, correct

Snel, goed bezord

Snelle levering!

perfect geregeld

GEHEEL AAN MIJN VERWACHTINGEN VOLDAAN PRIMA

Fijn bedrijf om bij te bestellen. Goede service.

Had product besteld ging defect kreeg direct een nieuwe opgestuurd super goeie Service top

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ