Snelle en goede levering

Tuinfrees besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Materiaal van goede kwaliteit. Eenvoudige handleiding voor het monteren.

Wat ik besteld had was goed en snel geleverd!!

Mijn bestelling was goed en snel geleverd. Ben zeer tevreden met mijn aankoop

Alles was zeer snel en correct geleverd

De bestelling was sneller geleverd dan ik had verwacht!

Snelle levering , alleen jammer dat voor meerdere artikelen meerdere zendingen zijn

alleen jammer dat voor meerdere artikelen meerdere zendingen nodig zijn waarom ?

Perfecte kwaliteit en service

Na een zoektocht van een paar uur via Google op deze website terecht gekomen voor een gereedschapswagen in het zwart. Snelle levering en een topproduct geleverd. Een aanrader voor wie van kwaliteit houdt.

Helemaal goed!

Goed product en snel bezorgd.

supersnelle en vlotte afhandeling, top

snelle en perfecte afhandeling, product zoals verwacht

Snelle levering en netjes verpakt, product is degelijk en zoals omschreven

Prijs kwaliteit super snelle levering

Zondags wat besteld dinsdag in huis super gewerkt werkt super naar behoren

Snel en goed!

Duidelijke product omschrijvingen, goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levering. Geen ervaring met retour of garantie afhandeling, want dat heb ik nog niet nodig gehad! Zegt misschien ook al wat.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Deze winkel lever snel, zijn klantvriendelijk en concurrerend. Mijn volgende bestelling plaats ik daar ook!

Bestellingen altijd snel en op tijd geleverd. De prijs kwaliteitsverhouding is super

prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteit is top. Voor de meeste dingen de goedkoopste die je kan vinden en de kwaliteit is zelfs in deze laagste prijsklasse meer dan okee. Als ik iets nodig heb dan is HBM mijn eerste reflex. Zoek ik dan toch wat betere kwaliteit dan kijk ik in de hogere prijsklassen bij HBM zelf. Daar vindt je dan de betere producten.

Perfecte informatie en levering

Alles prima. Goede informatie op website en snellen en goede levering

prijs kwalitijt en stipte levering

altijd alles juist en op tiid en proper geleverd

Vlotte en correcte afhandeling

Geen klachten. De afbeelding in handleiding mocht wel wat duidelijker vooral de aansluitingen van de veiligheidsknop. Eventueel onderhoudsoverzicht op een afzonderlijke geplastificeerde kaart erbij leveren.

Superstore

Via een collega gewezen op HBM. Hij koopt er al jaren en met tevredenheid. Zelf spiraalslang en aansluitnippels gekocht. Perfecte slang met 1/4 schroefaansluiting waardoor je zelf de juiste nippel aan ieder uiteinde kan schroeven. Ik heb er veel plezier van en de levering was top. Goed verpakt en wat ik altijd belangrijk vind bij een bestelling is dat je volledig op de hoogte wordt gehouden. Dat doen ze echt top bij HBM. Zal er zeker vaker bestellen!

Snelle levering en superklantenservice. Helaas kwamen en bij ons stukkende bakken aan, dit werd direct opgepakt en de volgende dag hadden we al nieuwe bakken! Geweldig en ga hier zeker vaker bestellen

Correcte en vlotte service!

Correcte en vlotte service!

Héél fijne en vlotte samenwerking

Altijd correcte info omtrent het product en nooit problemen met de levering

Snel,goed en correct!

Tevreden en snel zal zeker nog bestellen?

is goed

hoi ik was niet thuis maar de chauffeerbel mijn op en dat vondt heel goed van hem

Bestelling snel en goed ontvangen en is naar wens.

Ik vond rij snel dat ik hetbinnen had

Super goede service!

Ik bestelde een apparaat en twee dagen later was het al in huis. Vanuit Nederland naar België. Daar kan ik alleen maar heel tevreden over zijn!!!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ