Snel besteld, goede prijs en snel bezorgd.

De prijzen zijn goed en goede kwaliteit. Snel verzonden.

goede service snelle levering

goed product

Top apparaat voor een mooie prijs!

Doet wat het moet doen, heeft genoeg power om al je beitels (en vast ook ander gereedschap) weer vlijmscherp te krijgen. Dat ook nog eens voor een zacht prijsje, wat wil je nog meer?

altijd goed

snelle levering en goede prijs.

Zeer snelle service en levering. Had vraag over product en binnen een uur antwoord gekregen.

Goede en snelle service en levering en uitstekende prijzen. TOP! GA ZO DOOR!!!!!!

Snelle levering van scherp geprijsde artikelen!

Snel een bestelling geplaatst via de website. Binnen 2 dagen waren de producten al geleverd. Daarnaast heb ik online geen vergelijkbare producten kunnen vinden voor de prijzen waarop HBM de producten aanbiedt. Echt top kwaliteit!

Vlot geleverd

Goede machine , precies wat ik wou

Precies zoals verwacht

Goed gereedschap; precies zoals ik verwachtte.

Vlot en correct geleverd

Vlot en correct geleverd voor normaal geld

Duidelijke site, makkelijk bestellen, komen afspraken na

Het is een duidelijke website met goede producten, snelle levering en duidelijk in communicatie.

Snelle levering en daar ook nog redelijk aan prijs.

Top bedrijf! Top product!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe versnipperaar en HBM als leverancier. De versnipperaar werd keurig afgeleverd, ik zit op een moeilijk te vinden plekje. De chauffeur belde netjes en was heel vriendelijk. Na in elkaar zetten ben ik meteen begonnen met snipperen. Machine werkt perfect! Ik heb een nieuwe vriend ;-)

Goeie service

Nadat er wat mis gegaan was een app gestuurd naar de klantenservice, meteen antwoord en binnen een paar minuten geregeld. Heel fijn

goede uitzicht

nog niet kunnen gebruiken maar veronderstel dat het goed zal zijn

Snel geleverd en goeie kwaliteit!

Bestellen was makkelijk en kon voor een prima prijs mijn benodigde veercompressiegereedschap bestellen. 2 dagen later had ik ze binnen. Al met al erg tevreden!

Bestellen gaat eenvoudig Communicatie mbt levering gaat prima en leveringen volgens afspraak Mijn gereedschappen komen alleen nog van jullie Top

Altijd snel geleverd

De bestellingen die ik doe zijn altijd snel geleverd. En wat ik krijg is ook wat ik bestel.

Snelle levering en redelijke prijzen

Ik koop regelmatig gereedschap bij HBM, altijd vlot geleverd en goed geprijsd. Het brede assortiment biedt een goede keuze aan gereedschappen en machines.

Duidelijke informatie

Goede producten, snelle levering!

Goede producten, keurige prijs en snelle levering

Snel geleverd en alles goed toegekomen

Alle materiaal is binnen enkele werkdagen toegekomen en in goede staat. Heel tevreden van!

Heb de hbm pneumatische popnageltang gekocht omdat ik 250 popnagels moest gebruiken geweldig apparaat

goed spul, snelle levering met goede tracking

Erg tevreden. Goed spul voor een schappelijke prijs. Snel geleverd, en duidelijke communicatie. Enige wat ik een minpuntje vind is dat ze in 3 delen geleverd hebben... ik heb liever een levering 2 dagen later naar dan wel alles in 1 keer (anders moet ik 3x thuis zijn om een pakket te ontvangen)

Zeer goede materiaal

Zeer goede materiaal. Bedankt

Helemaal geweldig

Ik had een pneumatisch tacker/niet pistool nodig daar kwam ik Robin tegen deze heer werkt daar. prima uitleg van hem gekregen en advies m.b.t nieten/brads met als gevolg dat een andere klant die bij ons stond er ook meteen een kocht. Robin ga zo door heel erg bedankt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ