Goede prijzen en duidelijke omschrijvingen

Een overzichtelijke site met consistent lage prijzen en duidelijke omschrijving van de producten.

Prijs kwaliteit in goede verhouding

Snelle levering van juiste bestelling

Enorm blij waren we met de levering die correct en op tijd geleverd is.

ok

groot assortiment ,snel in huis. redelijke prijs

Mijn oude merkloze handzaag gaf steeds ergernis. Heb nu een Bahco zaag besteld welke snel werd geleverd. Wat zaagt deze goed Wat heb ik voorgaande jaren slecht werk geleverd met die prut zaag.

Degelijke en correcte service

Ik had een bestelling gedaan dewelke ergens onderweg is kwijtgespeeld; Niet door HBM maar de pakketjesdienst of de afhaaldienst. Na contact met de 3 partijen, heeft HBM mij per direct een nieuwe zending gedaan. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een knappe reactie was. In tegenstelling tot de anderen, we gaan een onderzoek instellen, u moet wachten etc. Dikke merci HBM.

Beste gereedschapwinkel van Nl

Super kwaliteit gereedschap, tegen soper lage prijzen

snel en netjes geregeld en geleverd

Het product was eenvoudig te bestellen en snel bezorgd

snelle en goede levering

goed spul snel geleverd

goed geregeld.

makkelijk gevonden en mooie materialen, super.....

Perfecte en snelle service

Makkelijk te bestellen en goede levering. Compressor werkt zeer stil zoals omschreven op de website.

geweldige aankoop

mooie makkelijke machine, had ik jaren eerder moeten doen

Super snelle levering en betaalbare kwaliteit

Super snelle levering en betaalbare kwaliteit

Hele snelle levering , alleen jammer dat de handleiding vol met fouten zit hierover gebeld maar kreeg een resumerend antwoord .

Snel geleverd en materialen zien er goed uit. Goed verpakt! Al met al tevreden

Prima levering.

Vlotte levering en goede informatie over de voortgang van de levering.

Ik voel me misleid en opgelicht

Er zijn blijkbaar machines die bijna identiek zijn dit onder huismerk en onder eigenlijk merk. Ik had de bedoeling een Hyundai te kopen echter kreeg ik een HBM ik ben overtuigd dat ik de juiste bestelling aanhield echter tussen bestelling en factuur zit er ergens een wissel. Zelf al bestelde ik wel effectief een HBM dan nog is het zeer doelbewust misleidend opgezet. Waar ik ook nog iets koop, vanaf heden trek ik van elk scherm een foto! Nu komt men weg aangezien op de factuur effectief HBM staat. Echter als je nakijkt kost HBM 79,99euro en Hyundai 69,99euro ik betaalde effectief 69,99euro excl. verzenden. Mensen oplichten en beetnemen, de maatschappij zit er vol van.

Prima geregeld alleen voortaan met kleinere auto bezorgen. De grote kon niet bij mij in de buurt.

Snelle levering. Keurig geregeld.

producten goede verpakt en snel geleverd

Product zoals omschreven

Goed product. Makkelijk te verwerken. Totaalplaatje ziet er goed uit

Alles correct geregeld en Snel verstuurd

In het weekend besteld Dinsdagmorgen al bezorgd

Vlot

Heel goede ervaring met HBM. Goede producten tegen goede prijzen. Verzending naar België duurt wel redelijk lang.

Snel, betaalbaar en heel bruikbaar.

Snelle levering van een degelijk toestel aan een goeie prijs. Meer moet dat niet zijn.

A kwaliteit voor uitstekende prijs!

Goede snelle service, goede tools voor een nog betere prijs!

Excellent materiaal

Excellent materiaal en goede service door HBM, jammer dat PostNl voor de zoveelste maal niet aan huis leverde maar op 6 km in een postpunt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ