top service

Zeer snel antwoord op technische vragen ,waarop het artikel gemakkelijk te bestellen viel. Ook zeer vlotte levering. Artikel was ook goed ingepakt Hier bestellen we zeker nog.

Geweldige service

Goede service, ik werd op dw hoogte gehouden via mail. Snel mijn bestelling ontvangen

Super snelle levering, en goed verpakt!

Snelle levering en goed verpakt

snel en wat er omschreven is

gemakkelijk en accuraat

Goede prijs en snelle levering.

Overzichtelijke website. Gunstige prijs en snelle levering. Goede communicatie.

Top service en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede ervaring en netjes verpakt

Heel correcte afhandeling!

Correcte service en degelijk materiaal

Goede en snelle service!!

Goede en snelle service!!

Goed spul snelle levering

Spulle snel en goed verpakt ontvangen Hbm merk ziet en werkt professioneel

goed, snel en goedkoop, wat wil je nog meer ?

Inmiddels meermaals spullen besteld, de prijzen zijn erg goed, zeker in vergelijking met bij voorbeeld andere aanbieders, zie je de zelfde set voor vaak tientjes meer. Aanbod is enorm. Ook met de garantie zit het wel goed, compressor was stuk, binnen 3 dagen was het reserve onderdeel er zonder zeuren. niks mis mee dus !

Vlotte afwerking alleen jammer in delen

Bestellen ging eenvoudig Vlotte levering alleen kwam de bestelling in 2 delen wat niet duidelijk was nat belletje snel opgelost

goed materiaal voor een heel betaalbare prijs

de materialen zijn van een heel degelijke kwaliteit voor een zeer gunstige prijs en een snelle levering

Ik ben zo overdonderd service is op en top onmiddellijk ook direct email beantwoorden en alles heel duidelijk.

Duidelijk en snel geleverd

De website ia duidelijk Besteld en snel geleverd Je word goed op de hoogte gehouden wat bestellen en leveren betreft.

Een woord uitstekend!!!

Heb voor het wat eerst besteld bij HBM, mijn eerste ervaring is prima. Had nog een vraag over mijn bestelling en ik had de zelfde dag nog een antwoord er over, echt een aanrader dus.

HBM is zeer correct en netjes op tijd ondanks corona ...

Ik ben nog niet zo lang klant maar de 1e dingen die ik daar kocht, OK ze zijn iets duurder als b.v. Amazon, maar de kwaliteit en service van HBM is uitstekend.

Gewoon goed

HBM hield mij op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Het was wel bijzonder dat een bestelling van kleine producten in drie zendingen kwam. Dit zal logistiek voor HBM wel het meest passend zijn.

Zoals alle vorige keren ook deze bestelling weer perfect afgeleverd.

Eigenlijk vanzelfsprekend, de acties, de bestellingen en afleveringen in één woord geweldig. HBM houdt mij op de hoogte van levertijd en geeft mij daarom vertrouwen. HBM is voor mij een betrouwbare leverancier met concurrerende prijzen of zelfs prijzen met grote kortingen!!

Prima.

Snelle service.

Uitstekende service en prompte levering.

Eenvoudig te bestellen & betalen. Snelle levering.

Eenvoudig besteld en snel en netjes geleverd

Bestellen ging eenvoudige en de transporteur had de gereedschapskar keurig in de garage geplaatst, zodat hij gelijk naast de juiste plek stond. Goede service dus

Kan niet beter

Kan niet beter . Op tijd geleverd , snelle service. Mooi matriaal ( heb de bladblazer en snoeischaar benzine gekocht ) Mij ziet u zekker nog passeeren voor matriaal te bestellen . 15 op 10

Mooi product en vlot geleverd!

Uitgebreide webshop met mooie producten.

Niks op aan te merken, vandaar *****!

De producten (set HSS-CO boren, koffertje bits plus HSS boren en snijolie) waren goed verpakt. Ik heb tot dusver slechts 1 HSS-CO boor gebruikt om een gaatje in een RVS plaat te boren wat prima ging.

Niks mis mee

1010 Grote Esch