alles in orde

Levering goed en vlot toegekomen, gereedschap in werkt goed. Verpakking was wel opengescheurd tijdens transport maar dit had gelukkig geen schade tot gevolg

Prijs kwaliteit is goed

Keurige website, makkelijk te bestellen.

Het door mij gezochte artikel is duidelijk omschreven en voldoet aan mijn verwachting. Bestellen en levering ging makkelijk, de website werkt goed.

Top product

Supersnelle levering, na binnenkomst kon ik de hakselaar (na de komst van eunice) direct in gebruik nemen. Hij werkt geweldig

Prima service en snelle correcte levering !!

Snelle en correcte levering ... doe zo voort !!

Eerste maal besteld en heel tevreden !

De website is heel duidelijk alles gaat vlot van bestelling tot levering. duidelijk overzicht en correcte communicatie een aanrader dus.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede en betaalbare producten. Levering mag soms wat vlotter.

Goed, snel geleverd! Uitstekende service

Duidelijke site, snelle levering. Goed materiaal ben er tevreden mee.

Perfect verlopen ,dus al met al prima

Alles is vlekkeloos verlopen ,ik kan het in iedergeval,aan mijn familie en kennissen aan raden Allemaal correct. Groeten Cees Goedegebure

Prima gelopen

Product is perfect

perfect

alles goed verlopen bestelling betonmolen geleverd in belgie op 3 dagen tijd en mooi op uur hier en werkt goed niet te luid wat wil je nog meer

fantastisch materiaal en correcte levering

de werkbank voldoet volledig aan mijn verwachtingen. SUPER

goed produkt voor een goede prijs

goede betonmixer voor een goede prijs (kost net zoveel als er één 2 dagen huren bij Boels)

Vlotte levering

Bestelling en levering zijn vlot verlopen.

keurig geleverd. nette producten voor een geschikte prijs.

uitgebreide gereedschapwand besteld. alles werd keurig verpakt geleverd binnen 3 dagen. montage was even werk maar sprak voor zich en alles past keurig in elkaar. gereedschapwand ziet er strak uit en voelt solide en degelijk aan. wij gebruiken al meerdere jaren de producten van HBM en zijn er prima tevreden mee. de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

perfect

perfecte levering, mooie opvolging van levering mogelijk

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering van mooi geprijsde gereedschap

Goed materiaal en snelle levering

Prima service, bedankt!

Geen enkel probleem bij bestelling, betaling en levering. Uitstekende service! Aan te bevelen.

Perfecte service

Machine aangekocht ennin perfecte staat en op gekozen dag afgeleverd

Levering was zeer snel ziet er allemaal goed uit top

Geweldige service

Ik heb nu al een paar keer wat besteld. Als er iets mis is stuur je een mail en het wordt geregeld zonder moeilijk te doen.

De goederen die we reeds aankochten zijn van prima kwaliteit

Prijs/kwaliteit zeer goed

Produkt niet voorraad,snel bericht dat produkt weer op voorraad was,en snel geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ