Directe comunicatie

Ik wou een accesoire kopen voor de bandenmachine, Maar kon op de site geen foto vinden hoe deze werd geinstaleerd op het bestaande apparaat. (Dit wou ik weten wegens beperkte ruimte) Een kort duidelijk mailtje gestuurd waarop ik zeer snel antwoord kreeg met de nodige documentatie. Waarna ik direct kon overgaan tor aankoop.

vlotte afhandeling

Levering verliep vlot en snel . Zelfs vroeger geleverd dan eerst aangegeven .

Zoals altijd weer top.

Al diverse malen bij HBM iets besteld en meestal van bestelling tot aflevering prima. 1x een product niet helemaal goed, afhandeling van die zending was ook top.

Perfect zaag werkt optimaal

Goede snelle levering

Goede stevige kwaliteit deze plateauwagen voor een gunstige prijs.

Uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Zeer ruim aanbod. Prima website met een uitstekend werkende zoekmachine. Goede tot uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding; snelle levering conform de e-mail communicatie. Kortom een zeer tevreden klant.

Mooie producten voor een nette prijs

Snel en makkelijk bestellen. Wel jammer dat orders soms in meerdere delen worden gesplitst (verzending vanaf verschillende locaties). Voor elk deel komt er dan een aparte factuur. Dat geeft extra administratieve handeling.

goeie kwaliteit, betaalbaar een aanrader.

goeie kwaliteit, en betaalbaar een aanrader.

Correcte en snelle levering!

We bestelden een beton- en verfmixer bij HBM. Binnen de 2 dagen was deze ter plaatse in België. Heel snelle en correcte service.

Geweldige winkel waar ik graag inkopen doe.

Mijn teakhouten tafel was behoorlijk gescheurd en was aan reoaratie toe. Dank zij de grote lijmklemmen (1,50 mtr) van hbm en een goede constructie lijm is deze na de nabehandeling weer voor jaren gebruiksklaar. HBM bedankt.

Goede service.

Je word goed op de hoogte gehouden via de email. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zou zeker weer iets bestellen bij deze online webshop.

klassen bedrijf

goeden site overzichtelijk en ruim assortiment ben zeer tevreden en snellen levering

Goeie snelle levering

Alles perfect gedaan Alles goed omschreven En snelle bezorging top

Fijne service, goed product!

Service was keurig in orde, ik werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Het product zelf was uitstekend kwa prijs/kwaliteit verhouding. Al met al tevreden.

Waanzinnig mooi product voor prima prijs

Product in prima verpakte orde ontvangen en van zeer goede kwaliteit. Zeker kwaliteit/prijs technisch. Ook snel geleverd en zeer aan te bevelen aan vrienden,familie en kennissen. Gewoon Top!

Keurig volgens afspraak, waar vind je dat nog tegenwoordig, bij HBM dus.

Vlotte levering en perfecte opvolging

Alles komt vlot tor en als er een probleempje is wordt dat onmiddellijk opgelost

Heel tevreden met het materiaal!

Snelle verzending en materiaal aan top prijs

Prima product en snelle levering.

Zeer goede ervaring met HDM en zal zeker meer gebruik maken van hun goede producten en service!

Maakt zijn belofte waar

Snelle levering, eveneens goed uitleg op Youtube met betrekking tot product.

Echt super

altijd een perfecte verzorging van de bestellingen

bestellingen en de artikelen perfect van kwaliteit ,en goed verzorgd

top

snelle en correcte levering

Prima firma zeer betaalbare spullen betrouwbare levering

Alleen maar positief ,een voorbeeld voor zoals het natuurlijk zou moeten zijn.

Gewoon Goed

Goeie gereedschappen en accessoires voor een goeie prijs. Altijd snelle leveringen aan huis. Helaas geen mogelijkheid lokaal afhaalpunt te kiezen voor nog snellere levering! Fijne site met goede zoekmogelijkheid.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ