Zeer goed.

Bestellen gaat gemakkelijk en de levering klopt altijd

Dikke prima

2 bestellingen uit verschillende filialen toch gelijk geleverd zeer tevreden zoals altijd

zeer goed

top

perfect gelopen

alles perfect gelopen,van bestelling tot levering

Binnen de kortste keren was geleverd in perfecte staat.

Nooit gedacht dat een hulpmiddel (platenroller)zo goedkoop en zeer gemakkelijk in gebruik is.

Slecht

Iets besteld wat niet geweldig kwaliteit is. Pakket wordt in meerdere delen geleverd terwijl daar geen bericht over is gekomen. Daarnaast slecht verpakt met geen verpakking erom heen. Dus de verpakking was al gehavend.. Bij retourzenden moet je zelf de verzendkosten betalen (andere grote webshops hebben betere policy) vervolgens zonder reden van opgaaf maken ze minder over. Bij navraag blijkt. Hun kulreden is: verpakking was niet goed meer en ik had op hun vele doorzichting tape een beetje ondoorzichtig tape gebruikt. dus niet meer verkoopbaar. een eigen HBM bruin kartonnen doos,... gewoon diefstal. vooral niet hier bestellen. toolsation.nl veel betere ervaringen. tip: leer communiceren en vooraal leren goed te verpakken.

Groot aanbod, mooie gereedschappen en snelle levering

HBM heeft vele gereedschappen in het assortiment. De levering is erg vlot. Zelf heb ik uiteenlopende gereedschappen besteld en die doen allemaal goed wat ze moeten doen.

Een goede en snelle levering.

Een goede en snelle levering.

goeie kwaliteit , goeie prijs en vlugge levering

heel tevreden over HBM , alles op de site is heel overzichtelijk en goed uitgelegd , meer valt er niet op te zeggen , zeer tevreden

Maken waar wat ze beweren!

Goeden servers!

Goede producten snel geleverd

De kwaliteit van de producten van het HBM-merk is zeer goed, zeker als je ziet hoe goedkoop het is. Levering was er na 2 dagen. Top service!

Snele levering ben zeer tevreden met stoeltje

Product zoals omschreven, snelle levering

Al meerdere malen artikelen besteld bij HBM. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd snelle levering.

Helemaal top

Alles top verpakt en netjes verstuurd. Netjes een mail gekregen dat het in 2 zendingen werd verstuurd. Top bedrijf

Goede informatie, goed product dat netjes op tijd werd geleverd

Haakse slijper besteld op de website. Aanleiding was review van Harry (video). Netjes verpakt en op tijd geleverd. Heldere communicatie

Alle zaken netjes geleverd.

Alle bestelde zaken netjes geleverd. Enige opmerking die ik kan verzinnen, is dat alles in aparte dozen was verpakt.

zoals het hoort

levering en gereedschap van kwaliteit zoals ik verwacht had

goed ingepakt en geleverd+ kwaliteit/prijs

zeer goed

Prima product en snelle bezorging

prima slijpmachine en snel geleverd voor een mooi prijsje

Uitstekend!!

Op tijd bezorgd en prima verpakt,degelijke kwaliteit. Daarom 5 sterren.

Ik heb mij een Tegelsnijder gekocht de goedkoopste en hij voldoet aan alle eisen prima toestel , ik heb ook ijzerboren daar voor al eens gekocht en deze zijn gewoon schitterend kortom ik heb nog nooit iets slecht gekregen en een pluim voor de klantendienst ze antwoorden altijd direct heb ik gecontacteerd voor info en de juiste technische info gekregen

Prima bedrijf

Bestelling snel geleverd en die klopt ook. Ruim assortiment, fijne website.

Prima levering goed product

Bestelling snel geplaatst en snel in huis ook goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Product is goed, ook prijs/kwaliteit dik in orde.

Set Pica dry potloot aangeschaft en snel geleverd

Set pica dry potloot aangeschaft nu geen last meer van gebroken stift. Ook de prijs is goed als je deze vergelijkt met die van de bouwmarkt. Bezorging is redelijk maar kan sneller naar mijn idee als je de verzendkosten bekijkt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ