Geweldig product, geweldige snelle levering, geweldige site.

Al vaker besteld bij HBM, altijd perfecte levering en goede producten eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Super gemakkelijk.

Aankomen, afhaal bewijs laten zien en 5 minuten later met wat til hulp van de jongens uit het magazijn alweer onderweg. Spullen ook helemaal top!

vlot en correcte afgehandeld

Ben zeer tevreden over zowel de levering als over het toestel

Alles Prima gelopen

Prima service een een goede deal gemaakt. (dag aanbieding)

Prima gereedschap

Snelle levering.

Snelle levering en product van goede kwaliteit

Via de site snel mijn product gevonden, bestelling en betaling ging makkelijk en de bestelling is netjes geleverd.

IK heb gekregen wat ik heb besteld. gewoon goed dus. Wat ik jammer vind is dat je deze firma niet telefonisch kan bereiken om vragen te stellen over een bepaald product. Ik vind het moeilijk om sommige dingen in een e-mail uiteen te zetten en op die manier duidelijk te maken wat ik wil vragen.

uitstekend

Kwalitatief goed gereedschap degelijk en betrouwbaar voor een goede eerlijke prijs. Snelle en overzichtelijke levering.

Mijn ervaring is positief.

De website is zeer goed en goed gedaan, ik kan alles gemakkelijk in het winkelmandje plaatsen en betalen, er is een grote selectie van betalingen, het bedrijf is zeer efficiënt en veilig, ook het retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. Mijn eerlijke suggestie is HBM machines.

Prijs kwaliteit snelle levering top!!

Tevreden met het materiaal en levering

Uitstekend contact en vlotte levering.

Een goed overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Klant onvriendelijk!

nergens een telefoonnummer te vinden van de klantenservice

Top service en correcte leveri´g

Alles correct verlopen

Goede producten goede prijs prima service

Mooi op tijd geleverd ondanks een klein foutje in het aantal producten. Fout snel en doeltreffend herstelt tot volle tevredenheid.

2 Wand haspels besteld, snel geleverd zonder gekkigheid ! erg blij mee

Correcte en snelle levering !!!

Binnen 3 dagen heb ik de bestelling in goede orde ontvangen !

Groot assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Las apparaat 3 in 1 HBM 200 CI en CUT 60 plasmasnijder gekocht werken perfect

100% customer satisfaction

There was a missing part with my received order. I reached out the customer services. Immediately returned me back and offer me to send the same item with full package content without letting me demand something. This was amazing! And not event ask from to send them back the miss-shipped one. This is full customer satisfaction orientation and has so much value on customers eye regardless of the products bought from you. Now you have me as a loyal customer. and in the upcoming needs I will not go for shopping for other suppliers. I have a supplier your have a customer, forever! Bedankt!

Topprodukten en mooi stevig en op tijd geleverd

++++++

Prima geregeld

Spullen snel binnen, jammer dat hey in 2 delen in 3 dozen ging

Materialen goed en volledig, echter bezorging in veel delen

Materialen/gereedschappen goed en volledig. Zelfs reserve koolborstels. Goed verpakt. Echter bezorging in veel delen, meerdere deelbestellingen en elke deelbestelling bestaat uit meerdere andere deelbestellingen, wat bij "niet thuiswerken" niet handig is. Het zou mooi zijn een bezorgdatum voor de volledige bezorging in 1 keer te kunnen afspreken. Bij onduidelijkheden hierover / over een deelbestelling, kreeg ik wel snel bericht over, van de klantenservice. Werkt goed. Ik zou hier weer bestellen.

Goede communicatie ,snelle levering

Is een aanrader voor iedereen!!!!!!

Duidelijke webshop, goede voorraad-indicatie. Levering kan sneller.

Duidelijke webshop, goede voorraad-indicatie. Levering kan sneller.

Goede service en snelle levering!

hele goede prijs kwaliteit, goede service en snelle levering.

Goed product geleverd .

Goed product geleverd gekregen ( led werklamp). Levering volgens afspraak.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ