Mijn bestelling was snel verstuurd. Gereedschap is van goede kwaliteit tegen een prima prijs.

Topservice

Ik ben van Belgie, en in 3 dagen had ik mijn bestelling. Topservice!

snelle levering en goede communicatie

Had 10 verschillende dingen besteld, werd vrij vlot bezorgd. Wel veel deelzendigen

Eenvoudige bestelling en snel geleverd

Eenvoudige bestelling en snel geleverd

Goedkoop, maar troep

Helaas verkoopt HBM vrijwel onbruikbare zaagfrezen. Ik heb er een aantal in verschillende maten aangeschaft, en vrijwel iedere zaag slingert en heeft een gat dat niet echt in het midden zit. Bij sommige zaagfrezen zat het gat een kwart mm uit het centrum, waardoor in de praktijk slechts enkele tanden het zaagwerk doenn en dus ook snel bot worden. In het begin verdacht ik mij opspandoorn, maar die bleek nauwelijks een afwijking te hebben (<0,01 mm slinger), dus toen maar de zaken uitgemeten met een micrometer met bovenstaand resultaat. Bij een zaag was het helemaal mis: daar staken 3 tanden bijna een vijfde mm meer naar buiten als de andere, slijpfoutje.

Goed ,maar ook weer niet.

Goed overzichtelijk duidelijk website. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Maar in mijn geval verkeerde product gekregen. Het kan gebeuren. Mijn planning ook id war.

snelle levering, goede communicatie

Materiaal snel geleverd en goed gecommuniceerd over verzending.

Met deze aankoop, is de werkplaats weer modern, en geeft weer hoop.

Mooi bedrijf heel groot, snelle levering.

Leuk en goedkoop gereedschap voor gipsplaat bewerking

De gipsplaatsnijder is een leuk en handig apparaat om snel en recht te snijden. Ook handig zijn de plaatsteunen 30 kg om de gipsplaten tegen het plafond te houden.

Ben blij met de spullen en niet duur

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering zoals beloofd.

Ben dr blij mee

Keurig verpakt, leuke bezorgers en het bestelde was precies wat op de site omschreven was. Ben dr blij mee.

Perfecte service alles is goed voor elkaar.

Perfecte service alles is goed voor elkaar de afhaal in het magazijn met de buzzer is echt top geregeld.

Goede communicatie, snelle levering, goede prijs werkt super.

Netjes geholpen!

Bestelling kwam in delen, maar dit was mij niet helemaal duidelijk. Kreeg nadat ik een mailtje hierover stuurde snel en duidelijk antwoord. Ik vind het altijd prettig als je makkelijk en snel contact kunt hebben, dus top!

Goed producten prijs kwaliteit

Nette site, snelle levering, goede communicatie

De ervaring bij HBM is zeer goed. De site is overzichtelijk, de levering snel en de communicatie goed, de prijzen netjes. Ik ga HBM zeker voor de toekomst in gedachte houden.

snel en correct, goed materiaal

ik mis een snelle link om digitaal te betalen bij de bestelling…. ict issue?

Niet te vreeden

Al heel lang te wachten ,ik wil een potkrik bestellen maar die is niet op voorraad, ook ingevuld dat ik een mail wil ontvangen als die er weer is, ook nog geen antwoord, maar wel kom ik ze tegen op de veiling van BVA, jammer dat ze zo met klanten omgaan. Henk Pellegrom

Keurige levering en duidelijke communicatie.

Keurige levering en duidelijke communicatie

Prima frees gekocht en deze voldeed aan de verwachting

Op tijd geleverd en netjes op hoogte gehouden over de levering welke snel geleverd was.

héél degelijk materiaal

goed bedrijf

ruime keus, goede prijs , vlotte levering

Super snelle en correcte service

Luchtfrees besteld met een aantal freesjes, Snelle service en goed materiaal

hellemaal top en lekker snel geleverd

klantenservice werk ook hel goed wij zijn een bedrijf en niet 7 dagen per week aanwezig wij hebben gemaild en aangegeven van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 16:30 werd mooi op de juiste tijd afgeverd. geweldig

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ