goed maar levering kan sneller

de producten zijn goed maar de levering duurt soms wat lang voor de rest is het allemaal in orde

top service!

Machine besteld waarvan een onderdeel miste, de volgende dag een compleet nieuwe machine binnengekregen en mocht de oude houden! wat mij betreft echt top service!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering, prijs en kwaliteit oké.

Goede kwaliteit en snel geleverd

De bestelde set voldoet aan mijn verwachtingen en werd snel verstuurd.

Slechte klantenservice, wordt geschreven met een kleine k.

De spullen zijn goed, ook de prijs/kwaliteitverhouding is goed, maar.... Met de klantenservice contact opnemen hoef je niet te doen, je kan ze alleen via een contactformulier bereiken en waar werkelijk de schoen wringt.. Je wordt met een kluitje het riet ingestuurd. Kan niet, niet mogelijk is het antwoord dan. En eerlijk gezegt is het natuurlijk meer dan prima om goede betaalbare spullen te kunnen kopen, maar als ze zo met de klant omspringen, hoe zit het dan met garantie, aftersale etc?? Mijn spuitmachine ging kapot op een klus en had snel een andere nodig. Bestellen en via de post was een dingetje.. zou 3-5 dagen duren..gewoon te lang en vooral te onzeker. Dus aangeven de machine zelf te willen halen, krijg je een tijdvak ook 4 dagen later van 14:00-16:00. De klantenservice gemaild, gesmeekt "kan ik de machine niet morgen halen, of maandag"NEE kan niet, wij werken met tijdsloten... "maar hij kan toch klaargezet worden, ik ben in 5 min weer weg, andere mensen met een tijdslot hebben toch ook geen 2 uur nodig!? Nee kan niet.. De klantenservice wordt dus geschreven met een kleine k, want dat is nou juist de uitdaging als klantenservice.. de klant service geven en kijken wat wel mogelijk is i.p.v wat niet kan. Mooie revieuws plaatsen is leuk, en mag ook als dit verdiend is, maar ik ben totaal niet te spreken over de klantenservice, die kunnen beter iets anders gaan doen. Sorry. Ik zeg niet dat ik niets meer haal of bestel bij HBM, maar weet dat je van de klantenservice niets hoeft te verwachten.

Tevreden !

Zeer degelijk product. Juist de levering via Post NL liep wat verkeerd. Doos kapot, product gelukkig niet. Mijn adres niet gevonden en het afhaaladres via Post NL is een paar keer veranderd. Zeker geen klachten anders. Product is goed en dat is het voornaamste.

Scherp geprijsd goed stuk gereedschap!

Na de zeer snelle bezorging van de uitermate goed verpakte momentsleutel, heb ik 'm de volgende dag meteen uitgeprobeerd. Een fijne momentsleutel die prettig aanvoelt! Eigenlijk was dit een test, omdat ik de set van 3 momentsleutel overwoog. Mijn volgende bestelling zal die dus worden!

Goed en snel

Uitstekende service

Altijd de juiste informatie gekregen

Zeer goede kwaliteit.

Past mooi.goede kwaliteit

Perfect verloop van bestelling tot levering. Tof zo.

Het was mijn eerste aankoop bij HBM, maar niet mijn laatste.

Prima tool.

Doet precies waar het voor bedoeld is.

Prima spul, goede service. Er was een gedeelte beschadigd tijdens de verzending maar dit is super netjes opgelost!

goede produkten prima

Prijs kwaliteit was deze bestelling en levering TOP

Goede website met kwalitatieve en prijscompetitieve producten.

Ik heb voor de eerste keer besteld. Heb het afgehaald. Duidelijk en goede service. En daarna had ik nog vragen over het product. Via de site een mail gestuurd. Snel en een duidelijk antwoord

Zonder problemen

Vlotte levering

zeer goed

goede verzorging prima levering

Veel producten, goede prijzen en snel geleverd

Veel producten, goede prijzen en snel geleverd. Dit is niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste bestelling!

Weer fantastisch!

Scherpe prijzen, goede communicatie (ook via de offerte-aanvraag), snelle levering. Hij was weer top!

Geweldige compressor.

Inderdaad bijna fluisterstil. Ook nog eens binnen een dag geleverd. Ben zeer tevreden

Goede prijs en snelle levering.

Feitelijk zoals het hoort, netjes en vriendelijk. Goede prijs en snel geleverd.

Duidelijke communicatie, en snelle levering.

Geen onzin, gewoon duidelijk en snel.

Alles volgens afspraak

Alles vlotjes verlopen en alles ok

Aantrekkelijke prijzen. Redelijk snel in huis. Veel keuze assortiment.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ