Slechte klantenservice, wordt geschreven met een kleine k.
De spullen zijn goed, ook de prijs/kwaliteitverhouding is goed, maar....
Met de klantenservice contact opnemen hoef je niet te doen, je kan ze alleen via een contactformulier bereiken en waar werkelijk de schoen wringt.. Je wordt met een kluitje het riet ingestuurd.
Kan niet, niet mogelijk is het antwoord dan. En eerlijk gezegt is het natuurlijk meer dan prima om goede betaalbare spullen te kunnen kopen, maar als ze zo met de klant omspringen, hoe zit het dan met garantie, aftersale etc??
Mijn spuitmachine ging kapot op een klus en had snel een andere nodig. Bestellen en via de post was een dingetje.. zou 3-5 dagen duren..gewoon te lang en vooral te onzeker.
Dus aangeven de machine zelf te willen halen, krijg je een tijdvak ook 4 dagen later van 14:00-16:00. De klantenservice gemaild, gesmeekt "kan ik de machine niet morgen halen, of maandag"NEE kan niet, wij werken met tijdsloten... "maar hij kan toch klaargezet worden, ik ben in 5 min weer weg, andere mensen met een tijdslot hebben toch ook geen 2 uur nodig!? Nee kan niet..
De klantenservice wordt dus geschreven met een kleine k, want dat is nou juist de uitdaging als klantenservice.. de klant service geven en kijken wat wel mogelijk is i.p.v wat niet kan.
Mooie revieuws plaatsen is leuk, en mag ook als dit verdiend is, maar ik ben totaal niet te spreken over de klantenservice, die kunnen beter iets anders gaan doen. Sorry.
Ik zeg niet dat ik niets meer haal of bestel bij HBM, maar weet dat je van de klantenservice niets hoeft te verwachten.