Prijs kwaliteit zeer goed

Goeie service en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

très bon rapport qualité prix

carractéristiques très précises, prix très compétitif + livraison rapide ..

Besser als erwartet!

Der Werkzeugkoffer ist in einwandfreier schwerer Qualität. Für den Preis absolut top.

Super handig en degelijk materiaal

Superhandige stempels gekregen, degelijk materiaal en makkelijk in gebruik

Garage kruk

Fijne garage-/ik moet lang op een hoogte zitten kruk!!!! Erg mooi hulpmiddel. Verrijdbaar,geremd,degenlijk gemaakt.

Het gereedschap is fantastisch snel geleverd zodat ik de klus kon afmaken, de airbooster is van prima kwaliteit

Fantastisch!

Het was een prettige samenwerking. De communicatie was perfect.

Boven alle verwachtingen

Eenvoudig maar efficient! knalt alles erdoor, zelfs dunne wilgetakken!

Excellente prijs kwaliteit!

Goed degelijk materiaal voor een scherpe prijs! Zeker aan te raden!

Nickel!!!

Plusieurs achats ponctuels sur HBM, je me suis progressivement équipé un petit atelier. Le site est clair, les produits livrés ont toujours été en accord avec mes attentes, les livraisons sont claires et nettes. Je conseille souvent HBM à mon entourage.

Fijne werkzaamheden

Mijn pakket van HBM kwam supersnel binnen en kon dus gelijk aan de gang

Aantal produkten gekocht en super tevreden. Prijs kwaliteit is zoals het moet zijn.

Al reeds sinds enkele jaren produkten gekocht en zeer tevreden over de prijs en kwaliteit bij HBM. Ook de leveringen werden op tijd geleverd en precies zoals besteld. Een aanrader om er zaken mee te doen.

Roll on houder slingert.

Ik kocht onlangs een set schuurschijven, schuurvliezen met een Roll on houder. De houder slingert enorm en maken de accessoires eigenlijk niet bruikbaar.

Boven verwachting!

De tafelzaagmachine is geweldig! Zeker voor het geld, vergelijkbare zaagtafels zijn stukken duurder! Planken zagen is nu een fluitje van een cent! Kortom TOP!

Tevreden!

HBM voldoet aan de verwachtingen! Prima kwaliteit voor lage prijzen, ideaal voor mij als hobbyist dus.

Prima apparaat

Nette prijs voor de schuurmachine en doet wat hij moet doen. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Commande outil menuisier

J’ai commandé un set d’outil menuisier et des forets à bois fraisé La qualité est incroyable et commande reçu hyper vite ( 3 jours )

Goede vindbaarheid op google Duidelijke site Snelle levering Goede producten

Super behulpzame service!

Makkelijk te bereiken. De vragen die ik had over mijn vlechtmachine werden super snel uitgezocht en binnen no time kreeg ik de info op de mail zodat ik gelijk door kon met mijn klus. De volgende keer dat ik iets nodig heb ga zeker weer kijken of het bij HBM te krijgen is.

Alles zoals beloofd

Producten zijn en werken zoals omschreven, redelijk snelle levering, niet op aan te merken.

Snel en aan de deur afgeleverd

Snel een nieuwe compressor nodig (na40+ jaar gebruik), de 80 liter olievrije gekozen (van de aanbieding) na drie dagen geleverd. Prima in orde ontvangen en weer aan het werk, hopelijk nog vele jaren.

We zijn zeer tevreden over jullie producten. Alleen de manier van verzending vind ik jammerlijk. Onze bestelling wordt in 5 delen verzonden. Weet uiteraard de reden hiervan niet,

Product netjes en vlot ontvangen, voldoet aan verwachting..

Prompte Lieferung

Lieferung und Qualität sehr gut

Goeie shop voor veel soorten gereedschap

Veel van mijn gereedschap komt tegenwoordig van de HBM, prima spul goeie prijs en prima service. Web shop werkt prima, snelle levering en ook nog eens mooie shop vlak achter Gouda

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ