Snelle en goede levering

Snelle en goede levering.

Goede acties, goed gereedschap!

Snelle levering, degelijke producten.

Altijd prettig zaken doen met HBM, zowel persoonlijk contact in de winkel als digitaal per postorder.

Goede afhandeling

Door drukte is de levertijd wat langer, maar dat is begrijpelijk. Er wordt in ieder geval helder gecommuniceerd wat je kunt verwachten en dat wordt ook waargemaakt. Prima!

Snel geleverd en prima product

Fijne heldere website, snelle levering en prima product (rubber blokken voor krik en brug)

Uitstekende communicatie, snelle levering en prima producten. Zeer concurrerende prijs!

Omdat mijn zwager mijn laatste cleanschijven had verbruikt, nieuwe besteld bij HBM. Hij zat intussen zonder en heeft bij een landelijke DHZ-keten (oranje en bruin) dezelfde gehaald. Die waren drie keer de prijs van HBM! Een dag later kwam mijn bestelling aan. Het enige nadeel, dat ik kan bedenken: je bent geneigd om meer te kopen omdat het aanbod zo overweldigend is!

Super tevreden weinig geld voor goed materiaal

Super tevreden weinig geld voor goed materiaal!

Snelle verzending! Top product

Ik ben erg tevreden dat het product zo snel mogelijk werd verzonden. Het product is van zeer goede kwaliteit!!

goede service met nette aflevering, en goed op de hoogte gehouden met tijdstip van aflevering.

mijn ervaring was goed maar geen 100% want met de levering heb ik een verkeerde artikel toegestuurd gekregen. ik had 2 artikelen besteld voor de mig toorts, maar heb ond. voor de plasmasnijder gekregen. IK ben vrachtwagenchauffeur en kom wel in de buurt van de winkel en als ik daar voor in de gelegenheid ben wou ik ze omruilen.

Geweldig in after sales!

Met enige regelmatig bestel ik iets bij HBM. Van gereedschapswagen tot trilplaat, van schroevendraaiers tot stofzuigers, ze hebben alles en het is van goede kwaliteit. De laatste stofzuiger was echter van dramatische kwaliteit, Hyundai 3 in 1 bouwstofzuiger. Ik heb de stofzuiger nu bijna 3 maanden en hij valt ongeveer uit elkaar. Ik heb dit aangegeven bij HBM en dit is op werkelijk fantastische manier opgelost. Naast dat de klacht serieus genomen werd is er meegedacht in oplossingen. In eerste instantie werd aangeboden de onderdelen welke defect waren toe te sturen maar toen ik aangaf geen vertrouwen meer te hebben in de machine heb ik een vervangend product aangeboden gekregen zonder discussie! Een voorbeeld voor alle bedrijven wat mij betreft!

duidelijk, goede communicatie over bestelling

Het is een webshop zoals die altijd zou moeten zijn, duidelijke voorstelling artikelen, duidelijke prijzen, aangeven waar aanbiedingen zitten, hoe betaald en verstuurd zal worden. Super eenvoudig !

Netjes geholpen na aankoop gereedschapwagen

Duidelijke website.

Enig minpuntje dat de levering in 2 delen was en het belangrijkste deel 3 dagen later aankwam.

Tevreden!

Goeie service, goede kwaliteit.

un peu longt

je n ai pas encore essayer le matériel mais concernant la livraison cest un peu longt et pas encore reçu complètement la commande j espère a ce jour que cela arrivera assez vite cordialement

Super snel levering

zeer goed spullen is wat je verwacht top bedrijf

Super snel en netjes geregeld! Ik kon snel aan de slag!

Het was snel en goed verzameld en verstuurd en ik kreeg wat ik ook verwacht had. En nu lekker klussen!

Snelle levering, en tevreden met aankoop.

Voor de eerste keer hier besteld, en het gereedschap voldoet aan mijn verwachting.

Erg tevreden

Na wat filmpjes van Harry bij verschillende lasapparaten te hebben bekeken, was ik overtuigd en had ik mijn zinnen gezet op de HBM 230 CI Synergic. Alles besteld en ook gelijk een Lift TIG toorts bij besteld. Alleen is me niet helemaal 100% duidelijk of deze ook op de 230 zou passen, maar ik heb de gok genomen. Het bestel proces ging goed en vrij snel en makkelijk. Daarna werd de bestelling opgesplitst en kreeg ik dmv mail, status updates. Ik had het dinsdag besteld en donderdag werd alles geleverd. Een klein nadeel was dat ik in de ochtend van levering een datum (zelfde dag) en tijd ( in de ochtend) door kreeg, waardoor ik wel moest zorgen dat er iemand thuis zou zijn. Dus moest even schakelen en planning omgooien. Dit had ik wel graag over voor de levering. Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam en ‘s avonds alles aangesloten en getest. Het is het een genot ermee te lassen. Harry had gelijk! Goed product en doet wat het zegt.

Super netjes verzorgd

je krijgt wat je verwacht.

correcte en snelle levering. goede prijs voor degelijk materiaal. heb hier al veel voldoening van gehad. top.

goede kwaliteit voor een eerlijke prijs en heel vlotte service

Via de handige site kwam ik bij het gewenste produkt, bestelling en levering zeer vlot en snel. Via een chat nadien nog de nodige info ontvangen.

Super goed en snelle levering

Perfect precies volgens tijdsafstand geleverd En keurig verpakt met duidelijk beschrijving erbij

Topbedrijf !!

Wat je ook zoekt HBM heeft het. Nu weer een perfecte binnenlagertrekker aangeschaft ( wist niet eens dat die bestond), maar werkt perfect, ook voor kleine lagers. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst op de site van HBM en meestal hebben ze het en ze hebben ook regelmatig fantastische aanbiedingen. Zo heb ik al veel artikelen kunnen scoren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo heb ik ook een setje kleine schroevendraaiertjes, slijpapparaat en nog diverse artikelen ooit gekocht en ben DIK tevreden. Echt een aanrader.

Snelle levering van goed materiaal

Ik ben zeer tevreden met het assortiment, de communicatie, de levering en uiteindelijk ook met het gereedschap en de machines die ik bij jullie koop.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ