Goed correct service

Prijs kwaliteit prima, alles in order, aanrader!

Tarifs, rapidité de réponse et d'expédition... PARFAIT!

Merci pour votre disponibilité et votre réactivité.

Uitstekende service met budgetvriendelijke prijzen

Vrij recent leerde ik HBM kennen bij het zoeken op internet naar bepaalde producten. Naast kwalitatieve budgetvriendelijke producten viel me meteen ook de klantvriendelijkheid op. Er werd steeds correct en snel gecommuniceerd en de orders worden perfect opgevolgd. Ik ga in de toekomst zeker nog een hoeveelheid tools bestellen bij HBM.

Ik heb weer een mooi stuk gereedschap voor in de werkplaats.

Bij HBM kun je rustig in de luiestoel s'vonds je gereedschap uitzoeken en bestellen deze worden dan binnen een paar dagen geleverd hoe makkelijk kun je het hebben. HBM bedankt voor de snelle service.

Super goed geregeld!

Ondanks dat de bestelde goederen door onze bedrijfsverhuizing door PostNL niet werden geleverd, werd er direct een actie ingezet om alsnog de artikelen te bezorgen! Heel fijn!

super

Al mijn ervaringen met HBM Machines zijn goed. Spullen worden altijd netjes geleverd en op tijd. Prijzen zijn goed. Zoek je gereedschap dat je weinig gebruikt, dan neem je de goedkopere en voor de matrialen die je veel gebruikt pak je het profesionele.

Netjes volgens verwachting

Niks op aan te merken

Onverwachtte kwaliteit ,blij verrast.

Prima product. Volledig en ideaal

Niet duur, veel keus in het pakket. Zelfs minder voorkomende schroevendraaiers aanwezig.

Snelle levering en prima materiaal

Tevreden, maar niet perfect

Over het algemeen tevreden met HBM. Grote keus, redelijke prijzen en snelle respons op e-mails. Toch enkele minpunten. 1. Op de site staat levering 1 tot 3 dagen, maar ik heb nog nooit minder dan een week gewacht. Ik heb daar geen moeite mee, maar wees eerlijk hierover. . Veel van mijn bestellingen kwamen in 2 of 3 keer. Blijkbaar komt het uit 3 verschillende magazijnen. Dit betekent ook 3 keer thuis zijn en 3 verschillende facturen. 3. De accu's van het HBM- gereedschap zijn niet altijd uitwisselbaar. 4. De verzendkosten tot 30 kg. zijn hoog en altijd van toepassing, ongeacht de grootte van de order. Is niet echt meer van deze tijd.

Zeer blij met de producten van HBM

De producten zijn zoals ze omschreven worden. Daarnaast leveren kwa prijzen goede kwaliteit producten en goede service.

slecht bereikbaar bij problemen

Telefonisch niet bereikbaar...dus voor alle klanten die 5 sterren geven...hoop niet dat je product binnen de garantie kapot gaat, want dan zie je het ware gezicht van HBM Machines....

Vlot en correct geleverd

Correct geleverd wat ik bestelde

Fantastische service

Uitstekend materiaal voor een mooie prijs.

Geweldig!

Goede service en goed product voor weinig geld

Profesioneel bedrijf

Eenvoudig bestellen, snelle levering en bij vragen snel antwoord.

snel en correct ondanks de gesplitste levering

ondanks een incomplete levering van een tweedehandsmachine kon ik toch daags nadien de machine in bedrijf stellen door een zeer snelle nalevering van het ontbrekende onderdeel. Tot op vandaag kan ik al het materiaal wat ik ooit kocht nog regelmatig gebruiken zonder storingen.

Precies wat ik nodig had

De levering ging supersnel en het was netjes verpakt. En hetgeen wat is geleverd is precies wat ik zocht.

Goed verpakt en afgeleverd door post nl

Een correcte en zeer goede ervaring bij mijn eerste bestelling ! Super .

Super goed ! dank

Geweldig bedrijf, zeker een aanrader!!

Al vele aankopen gedaan, en altijd zeer correct afgehandeld!

Goed boorstatief

Solied statief dat qua prijs-kwaliteit goed scoort. De klem die meegeleverd wordt, is een meerwaarde.

Snelle levering, product zoals beschreven en goede communicatie

Top service, voldoet aan verwachting en levering zoals beloofd!

Goeie kwaliteit, niks op aan te merken

Snel bezorgd, kwaliteit was zoals verwacht, gewoon goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ