Top service en zeer tevreden over mijn bestelling bedankt

Alles perfect verlopen heel blij met mijn bestelling top team

The place to be! Mooie prijzen en top kwaliteit!

Gebruiksvriendelijke website Goede kwalitatieve producten tegen mooie prijzen! Snelle levering!

Reliable and effortless

HBM provide a hugely valuable service to the Dutch public with very affordable and high quality hardware to home industry. The range of product and consistency of quality is impressive. Anyone can start a business using the machinery and tools available at HBM.

Traag en hoge leveringskosten

Duurt erg lang voor artikelen geleverd worden. In mijn geval is de bestelling onvolledig geleverd. Meteen gemaild maar door beperkte voorraad en trage reactie uit voorraad geraakt en helaas niet meer na te leveren. Nu heb ik één artikel waarvan ik er twee nodig had. Niet wat je verwacht in deze tijd van een online aanbieder.

Werkt naar behoren!

Blij met mijn elektrische fiets takel,had 20 jaar eerder gemoeten.

super correcte levering

zeer tevreden met mijn nieuwe ontdekking

heel goed

betaalbaar gereedschap

Zeer snelle service en uitstekende producten

De informatie bij de producten online is klaar en duidelijk. De levertijd is heel kort, zoals beloofd, en het product is uitstekend!

Snel

Snel geleverd, nog niet gebruikt maa kwaliteit lijkt oke

perfect!

goede aflevering ,perfect materiaal voor die prijs ,aanrader

Voordelig kwaliteit uitmuntend stukje gereedschap en vlot geleverd.

Perfecte kwaliteit bandenlichter. Snel geleverd en een zeer schappelijke prijs. Ik ga er meer van bestellen bij HBM. Ik heb HBM ook bij mijn werkgever Bandenthuis.nl aanbevolen. Nu hebben zij ook een beadbooster gekocht bij HBM.

Top geleverd en op tijd sjapo in deze corona tijd

Product goed ontvangen en op tijd en ben blij met aankoop alles goed geregeld in de corona tijd

Uitstekend geregeld en zeer tevreden

De bestelling was eerder binnen als beloofd en de kwaliteit van het artikel was inderdaad exact volgend omschrijving en foto. Zeer tevreden en hier ga ik jaren plezier van hebben

Alles volgens afspraak, op tijd en tot volle tevredenheid.

Bestelling uitgevoerd conform de info op de website en mijn wensen.

Zonder nonsens.

Prima op de hoogte gehouden van de bestelling en vlot geleverd. Gewoon zoals het hoort.

Meerdere items besteld allemaal tegelijk geleverd

Gewoon goed geregeld

Goede producten voor een goede prijs

3 leveringen, maar wel compleet en snel

Prima gedaan, jammer dat het in 3en kwam, maar daardoor kwam een deel wel weer sneller dan verwacht. Al met al, blij zat, zeker weer bestellen.

Snel geleverd en product is naar wens!

Je krijgt wat je besteld zonder gezeik of gedoe . Hier kunnen veel leveranciers van leren

Goede levering en voldoet aan verwachtig

Goede levering en het bestelde was wat ik ervan verwachtte. Ben er blij mee!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, product voldoet aan de verwachtingen.

Het product voldoet aan de verwachtingen, snel geleverd. Prijs / kwaliteit verhouding is prima!

snelle levering en prima kwaliteit

De 8-delige holpijpset die ik had besteld voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Kwalitatief gekregen wat ik verwachtte. Prima.

Kwalitatief gekregen wat ik verwachtte. Prima.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ