Snelle levering en goede communicatie wat betreft de status van leveren

Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen. Dit werd ook goed gecommuniceerd net als de voortgang van levering. Netjes verpakt en vlot geleverd. Al met al zeer tevreden

Goede service na 1 dag geleverd, dank u

Goede service na 1 dag geleverd

Goed produkt, goed verpakt en snel geleverd.

Goed produkt, goed verpakt en snel geleverd.

Prima product snelle levering

Goed product maar lange verzendtijd

De gatenzaagset was een goedkoop product, kwalitatief in orde voor het doel waar ik het voor nodig heb. De set was uit voorraad leverbaar maar de verzending heeft een aantal dagen geduurd. In deze tijd verwacht ik dat producten die op voorraad zijn toch wel binnen 1-2 werkdagen geleverd kunnen worden. Snellere verzending zou een aanbeveling zijn.

Snel en goede levering

Ik had een vrij grote order geplaatst die in 3 leveringen bezorgd zouden worden. Alles prima verlopen en duidelijke track and trace.

Goed gereedschap voor een schappelijke prijs

Ik heb al verschillende dingen gekocht bij HBM omdat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. Het gereedschap is prima voor de hobbyist. Verwacht geen snap-on of facom kwaliteit.

Snelle service aan betaalbare prijzen

Mooi aanbod en prima service

Correcte levering en facturatie

Voor mijn eerste besteling een correcte levering en facturatie. TIP: Bestel meerdere artikelen te gelijk, zodat je de verzendingskosten recupereerd!

Geweldig!

Ondanks de corona nog mooi op tijd afgeleverd en was ook goed ingepakt. Het produkt doet ook voldoende naar mijn verwachting.

zeer vlotte afhandeling

Alles mag in het vervolg in 1 zending geleverd worden.

Super snelle levering!

Via de website makkelijk te bestellen en te betalen. Daarna super snelle levering. Top!

Geweldig spul werk er fijn mee

Top product

Top machine voor een hele mooie prijs, en veel sneller geleverd dan verwacht

Bestelling zo geplaats en snel geleverd. Product bevalt erg goed

Snel binnen en alles netjes verpakt. En werkt ook top

Prima ervaring, goede dienstverlening en prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudig bestellen via de website en spullen snel geleverd gekregen. Goede prijs/kwaliteit mede door eigen fabricaat van machines. Ook als je een keer wat wil ruilen (verkeerd besteld), dan gaat dat soepel en snel. Verbeteringen: probeer meer spullen in 1 doos te doen. Nu krijg je 2 of 3 dozen wat eenvoudig in 1 doos had gepast. plus dat er meer risico is dat er 1 doos niet aan komt. en zal duurder zijn.

goed materiaal voor een redelijke prijs

ruime keuze voor elke vakman en serieuze klusser.

Prima afhandeling van reclamatie

Er was iets per ongeluk verkeerd geleverd en na een mailtje hierover kreeg ik terug gemaild: "Bedankt voor jouw bericht. Ik heb direct een naleverbon aangemaakt om de juiste artikelen zo snel mogelijk naar je toe te sturen. De artikelen die je nu van ons hebt ontvangen mag je houden." Dit vind ik geweldige service !!!

Snelle levering, goede informatie

HBM heeft een ruim assortiment gereedschap. De levering was bij mij perfect voor elkaar. Dat gaan we vaker gebruiken

Vlotte levering ,zeer tevreden.

Ik heb de zwenkwielen in goede orde ontvangen en keurig op tijd zodat ik de klant tijdig tevreden kon stellen. Dank hier voor.

Apparatuur is naar verwachting geleverd.

Slangenbox van hyundai is zoals wij verwachten degelijk en stabiel Goed apparaatje.

Perfecte toeleverancier

Goede kwaliteit gereedschappen tegen een redelijke prijs. Snelle levering.

Top product

Makkelijk te bestellen, goed product voor mooie prijs. Product werd snel geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ