fantastisch!

De bestelde producten keurig geleverd binnen de afgesproken tijd. Producten ook helemaal naar wens. De chauffeur was bovendien uiterst correct en vriendelijk.

Uitstekende levering en goede kwaliteit

Het bestelde product is snel geleverd en hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden door hbm. De kwaliteit van het product is ook uitstekend.

Alles positief

Alles positief

Prima producten zoals verwacht

Eerste maal besteld bij HBM en zeer tevreden over de producten en de leveringstermijn ! Een aanrader !!

Goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Leuk gereedschap voor een goede prijs

kwaliteit bearing puller + slide hammer

Ik kocht deze set voor werk aan mijn mountainbike. Het gereedschap en koffer is behoorlijk degelijk en zal zelfs passen op de kleinste lagers die gebruikt worden. Volgens de spec was 8mm het minimum, maar vanaf 5 mm zou zelfs ook lukken. Deze set is ongeveer een een factor 9 goedkoper dan een soortgelijke set van parktool die specifiek voor fietsen gemaakt is, maar ja, lagers zijn lagers.

Werkbank was snel geleverd en van een degelijke kwaliteit.

Correcte dienst en kwaliteit

Correcte leverringstermijn tijdens eindejaarsperiode

Alles was goed aangekomen. Door verkeerde inschatting van mijzelf moest er een deel terug. Ook de afhandeling daarvannwas prima.

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Hier koop je gereedschap van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Meestal is dit chinees spul, maar hetzelfde spul waar anderen er minstens het 3 dubbele voor vragen omdat het goede kwaliteit is.

Snel,goed verpakt .prima gereedschap

Snelle levering !! Top !!!

Snelle levering. Top product!!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Keurig netjes en op tijd geleverd zoals altijd

Snel en degelijk

Heel snelle levering. En ruime keus van materiaal.

Alles wat je kan en mag verwachten van een webshop

Duidelijke website. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Gewoon lekker shoppen!!

Zeer goede service

Al meerder items gekocht en steeds een goede service en snelle levering.

Prijs en kwaliteit uitstekend nergens anders meer te hoeven zoeken!

De gereedschapskoffer die ik bij HBM heb aangeschaft heeft alles wat ik nodig heb en nog veel meer. Zeker het geld waard en de kwaliteit is ook zeker niet mis, de ratels zitten goed in elkaar met een sterke verstanding en de doppen zijn ook zeer stevig. Zeker een aanrader!

Super materiaal en heldere communicatie

Bestelling geplaatst en alles naar wens verlopen. Materiaal boven verwachting, helemaal geweldig!

snelle levering en goede prijs

Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit! Uitstekend op de hoogte gehouden van vordering besteling. Goed verpakt met veel bubbelplastic. Kon gewoon niet beter!!! Kortom: mijn zeer gewaardeerde complimenten!

overzichtelijk en optijd

overzichtelijke site en geleverd volgens afspraak

TOP!

Overgestapt naar HBM. Twee apparaten inmiddels besteld en allebei overtreffen ze m'n verwachting. Vlotte levering en kwaliteitsproducten.

Snel geleverd en goede prijzen

Prijs kwaliteit is zeer goed. Snelle levering, grote voorraad.

Gewoon geleverd

Gewoon zo als het hoort.

snelle levering en kwaliteit boven verwachting.

Mooie degelijke opbergdozen voor een nette prijs.

HBM vind ik uit eigen ervaring een top winkel!

Beste, Ik heb al een aantal producten bij HBM gekocht De laatste jaren en mijn ervaring is dat eigenlijk Nog geen een product me is tegengevallen. De Producten waren deugdelijk en de bestellingen Worden geleverd volgens afspraak en tijd . De prijs/ kwaliteit verhoudingen zijn zeker goed te Noemen bij HBM

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ