Perfecte begeleiding bij een retourzending

De klanten service wijzigde mijn bestelling in overleg en stuurde mij alle etiketten voor de retourregeling de Credit factuur heb ik ook al ontvangen en dat binnen enkele dagen heel klantvriendelijk.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Gereedschap werd snel geleverd en is van goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Bestelde spullen zijn van prima kwaliteit!

Goede webshop met scherpe tarieven

Producten zijn goed omschreven en van prima kwaliteit. Levertijden waren in december wat langer, maar dat is natuurlijk logisch en wordt tevens duidelijk vermeld op de website. Aanrader!!

Top gereedschap voor mij ,en lekker snel geleverd.

Kijk Nu al weer uit naar mn volgende bestelling.

Ik ben erg blij met de aankopen bij HBM

Ik heb professionele apparatuur voor mij nodig, daarom koop ik hier Tools.

Geweldige leverancier

Snelle levering ondanks de druke december maand Mooi onderscheid tussen professioneel en hobby gebruik kom zeker vaker bestellen

Snelle service, goede prijs/ kwaliteit

Na online gezocht te hebben naar gasprikvullingen kwam ik bij HBM machines uit. Besteld omdat de prijs voordelig was tov andere leveranciers, het werd snel verzonden, het was snel in huis en de product is perfect. Door de positieve ervaring raad ik HBM aan aan andere kopers en zal zeker vaker bestellen.

Super, voldoet volledig aan de verwachtingen

Super, het product voldoet volledig aan de verwachtingen!

Correct goede machine en binnen 24 uur geleverd

Heater besteld en deze werd binnen 24 uur geleverd. De machine werkt zeer goed.

Verkeerd artikel geleverd, trage service

Het is zeker geen 24 uur service, maar zelfs 2, 3 dagen is een probleem om iets in te pakken en 1,5 week is te traag. Vervolgens via post.nl goed. Een verkeerd artikel ingepakt, ook geen hoogtepunt. Een eerder review heeft Kiyoh niet geplaatst. Moeten ze dus nu niet meer doen.

precies zoals ik verwachte , perfect.

Optimale machine voor weinig geld . top, Klasse.

Ik ben zeer tevreden over de prijs en de levering

Prima service ondanks de kerst drukte snel in huis En producten zijn precies als de beschrijving

Heb het lapaparaat hbm 200 ci gekocht en ben er erg blij mee hij last hartstikke goed en is zeer goedkoop was er goed verrast over

Overzichtelijke webshop, efficiente betaalwijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Juiste type beschikbaar, bestellen, snel geleverd

Zoals in de ene zin. Inclusief duidelijke voortgangs info over de bestelling en de uitlevering. Prima dus …… punt.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Prima service goede klantgerichte kwaliteit!!

Prima service en kwaliteit, voor ieder na gelang de kwaliteit die mens persoonlijk wenst en kan betalen!!

Uitstekende en snelle levering vh gevraagde product

Goed opgezette webshop, goede communicatie mbt order & levering, snel geleverd, goed ingepakt en hoge kwaliteit. Tevens zeer breed assortiment

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijke website en kwalitatief goed gereedschap. Niet de laatste keer dat ik hier bestel.

Goede prijs/kwaliteit

Vlotte levering en een goede verhouding prijs/kwaliteit

Goed product

Snel geleverd en een goed product Pas prima

Goeden en vlug levering

Goede service en snellen levering ondanks de drukken dagen

Vlotte levering

Snelle en vlotte levering. Degelijk verpakt en goede uitleg voor het gebruiksklaar maken. Alles getest en alles werkt. Nu ermee aan de slag gaan en kijken of het ook 5 sterren waard is.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ