Niets op aan te merken

Zie boven

De levering is goed uitgevoerd

goede kwaliteit

goede kwaliteit gereedschappen voor het geld wat je betaald.

Snelle levering en goed te woord gestaan door de klantenservice.

Goed en snel

Prima webwinkel. Overzichtelijk en makkelijk

Super netjes en snel!!

Netjes en snel afgeleverd!!

Supergoede servicez

Vlotte bestelling en snelle levering

Gewoon zoals het hoort!

Ondanks alle drukte zoals aangegeven in de website toch een snelle correcte levering. Dank daarvoor

Uitstekend product zoals gewoonlijk, snap niet dat dit niet mogelijk is in Belgie. Met wielen en pallet salontafel gemaakt. Verkopen jullie ook bouten en schroeven. Prettig nieuwjaar. MVG. Jan

Snelle leveringen

Snelle leveringen en goed materiaal voor een goede prijs

Volgens de verwachtingen.

De 3d module op internet gebruikt voor de samenstelling van de kasten. Met oog op de perfecte maten. Na levering en plaatsing perfect volgens de 3d module.

Top materiaal

Zaag werk zeker naar behoren zeker heel te vreden

Voldoet aan de verwachtingen

Goede prijs kwaliteit

Super goede ervaring

Kwalitatief prima gereedschappen, en snelle levering gegarandeerd!! Kortom toppie!!

Serieus goede kwaliteit gereedschap voor een lage prijs

Netjes ingepakt kreeg ik mijn bestelde gereedschap binnen. 1 pakket paste niet in mijn gereedschapskar, die kon ik makkelijk retourneren. Mooie webwinkel met ook zeker leuke hebbedingetjes, maar ook serieus goed gereedschap en goed betaalbaar.

Prima geregeld allemaal

Een prima service ook als er iets niet in orde is

Prima service en prima levering

Subliem

De bestelling was perfect zoals op de website, levering top. Hbm een aanrader

Gewoon top

Prijs-/kwaliteit verhouding is top….blij met de bestelde producten

DOEN WAT BELOOFD IS

ZEER GOED

Zeer correct en snelle afhandeling van mijn bestelling

Middels de Website heb ik op een zeer duidelijke manier mijn spullen kunnen bestellen. Ondanks de voormelding dat het vanwege de Corona langer kan duren werd mijn bestelling toch redelijk snel en netjes verpakt geleverd. Ben super tevreden met HBM machines.

snelle en goede service

product voldoet aan mijn verwachting klasse

Prduckt voldoet uitstekend. Snelle levering. Belangrijkste... het was goedkoper dan bij anderen

HBM, snelle en betrouwbare levering. Produkt voldoet exact aan de verwachting. Maar het allerbelangrijkste voor mij, het was 50% goedkoper dan bij anderen. Het is absoluut de moeite waard om bij HBM te bestellen. Op naar de volgende bestelling

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ