Is zeer goed ontvangen! Goed product.

's avonds besteld en andere dag al in huis, kon niet sneller.

Voldoet aan alle verwachtingen

Een aanrader

Kleine schoonheidsfoutje

Artikel was niet op voorraad hoewel dit aangegeven was op de website, kan gebeuren verder perfect opgelost met HBM. Ga zeker vaker bestellen bij HBM, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

geweldige prijs/kwaliteit

Geweldige prijs/kwaliteit-snelle levering

Snel en op tijd geleverd

Goede en correcte afhandeling

Kan altijd beter maar deze prijs/kwaliteit suuper

Voor mij kwalitatief goed, snelle levering ik vind het top.

Zeer tevreden met de werkbank

Ik ben zeer tevreden met de werkbank, die wel heel goedkoop was. Ik was bang dat het voor die prijs niets kon zijn maar dat bleek gelukkig anders. Echt een degelijke werkbank, een aanrader voor iedereen.

Prima gereedschap voor de scherpste prijs. Alles is keurig op tijd geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. Streker nog, ik vsrbaas mij over de kwaliteit! Totaal overbodig om duurder te kopen. Dit is prima.

Gewoon geweldig en netjes verpakt

Ziet er netjes uit mooie site en netjes verpakt

Gewoon geweldig

Leuke aanbieding en snel en correct geleverd.

Kwaliteit van de producten en service van hoog niveau. Aanrader

Producten op tijd en snel geleverd.

Geweldig goed te gebruiken en een goede prijs/kwaliteit !

Bij de bestelling snelle feedback en het wordt gelijk behandeld ! Ben er tevreden over ook de andere bestellingen die ik er al heb gedaan .

Snelle levering!

Bestelling snel en netjes afgehandeld. Alleen de aanwijzingen om het gereedschapsbord op te hangen waren wel heel erg summier

In de eerste instantie verkeerd product besteld. Bestelling was snel aangepast en verzonden. Goede service en snelle levering.

Adequate afhandeling, maar wel erg lang moeten wachten in de regen bij het ophalen

Goed product. Door corona moeten afhalen wat wel erg lang duurde terwijl je buiten staat te wachten.

snel en goed

Mijn bestelling was oorspronkelijk in 2 delen opgedeeld, maar pakket 1 en pakket 2 kwamen dezelfde dag binnen. Alles correct ontvangen.Gereedschappen van goede kwaliteit voor een fractie van de prijs! Als ik wat nodig ben kijk ik altijd eerst bij HBM, grootte kans dat ik niet verder hoeft te zoeken! Top!!

Goede ervaring , snelle levering.

Het enige minpunt was dat de bestelling in twee leveringen kwam. Verder voldeden de producten aan wat ik er van verwachtte

Prijs en kwaliteit niet te evenaren!

Er zijn machines die ik soms moet huren voor mijn bedrijf, dus ik dacht voor deze prijs mag de machine na 5 keer stuk gaan dan heb ik nog geld verdiend. Toen ik de machine uitpakte zag ik al meteen dat het wel degelijk materiaal was. Machine doet het nog steeds en ondertussen weer een andere machine besteld bij hbm. Verhuurbedrijf zal niet veel meer verdienen aan mij! Conclusie prijs kwaliteit zal iedereen verbazen.

Ruim assortiment, goede kwaliteit en scherpe prijzen

Ruim assortiment, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Gekoppeld aan een snelle levering.

dikke prima

product ontvangen zoals verwacht!

Uiterst tevreden, goede producten, snelle levering, duidelijke informatie en super klantvriendelijkheid.

keuze en oplossingen

Veel keuze. Bij levering een defect toestel ontvangen, maar dezelfde dag snel en vlot in overleg een overeenkomst gevonden voor een nieuw toestel.

Producten zijn van goede kwaliteit.

Prettige ervaring. Producten zijn van goede kwaliteit en levering is ook top.

Goed verlopen

In de drukke kerstwens toch binnen 1 week ontvangen