Top organisatie gebeld en op tijd geleverd

Even telefonische contact gehad over leveringsdatum en prima op tijd geleverd. Hou ik van toppie.

Gereedschap voelt stevig voor een nog betere prijs!

Ik heb wat gereedschap besteld bij HBM. Van het bestellen tot het versturen duurde het een stuk langer dan ik gewend ben van webshops. Eenmaal goed verpakt aangekomen lijkt het op het eerste gezicht goede spullen in vergelijking tot de prijs.

Geweldig!!

Artikel was niet aanwezig in de verpakking.Mischien tijdens transport gebeurd maar HBM heeft het fantastisch opgelost:Direct werd het geld gecrediteerd en daarna opnieuw gratis aangeboden!Dat is nog eens een mooie opsteker!

Prima en snel

Online bestellen ging makkelijk en vlot. Ook werden de producten snel geleverd. Al met al prima dus!

geweldig

Geen problemen met de bestelling en bezorging gehad eng netjes via de mail op de hoogte gehouden

Telefonisch niet bereikbaar

Ik had een bouwdroger besteld, betaald en nog steeds niet ontvangen. Ik was thans zeer tevreden over deze website. Ditmaal loopt het verkeerd. Ik had speciaal één gekozen die in voorraad was en tussen 1 en 3 dagen geleverd zou worden. Niets is minder waar. Helaas is hij nog niet bij de transport firma aangekomen die ik wel heb kunnen bellen. Zeer ontevreden.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden. Het pakketje was uitermate goed verpakt en ook geleverd zoals vermeld op de site. Altijd weer!!!!

Uitstekende waterzuiger

Onlags waterzuiger besteld werkt prima snelle levering dus beveel het zeker aan Mvg kgs

Geheel volgens verwachting

Netjes op de hoogte gehouden

helemaal naar verwachting

bestelling in drukke december periode betekende wel een paar dagen langer wachten, maar product (statief met 2x 150W LED) voldoet volledig aan de verwachting

Helemaal super

Ben helemaal tevreden

Helemaal verkocht!

Heel blij met de levering van mijn compressor. Alles duidelijk en mooi op tijd. Hier bestel ik zeker nog machines

Duidelijke site,goed overzicht. Alles netjes binnen een paar werkdagen ontvangen. Bedankt voor de goede service.

Lage prijzen en goeie service

Heb een artikel terug moeten sturen wegens schade tijdens levering en ben goed en snel geholpen

Op tijd en conform bestelling

Prima service, duidelijke communicatie!!!

Vanuit HBM echt een prima service, keurig op de hoogte gehouden. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Persoonlijk zou ik wel voor een andere bezorgdienst kiezen. Ik snap dat het rond deze dagen langer kan duren, maar deze service was slecht.

goede ervaring

afspraak klopte en levering sneller als afgesproken

super gezellig om via online te schoppen

Al een paar keren online besteld en keurig afgeleverd. En alles betaalbaar.

Vlot en professioneel afgehandeld

Geen 5 sterren enkel en alleen omdat levering toch even op zich liet wachten, mss begrijpelijk deze periode ... Levering was 'beschadigt', oliefles gebroken en alles doorweekt, mail werd vlug beantwoord en oplossing was correct, nieuwe fles olie opgestuurd, handleiding ed die doorweekt was wordt gemaild. TOP!

Vlotte service en keurig geleverd

Voldoet helemaal aan het verwachtingspatroon. Uitermate tevereden

Goede service en correcte prijzen

Bestellen is niet zo evident omdat de keuzemogelijkheden groot zijn en men eerst wat dient te zoeken naar hetgeen men graag zou willen. Het materiaal is ok al dient men er toch voorzichtig mee om te springen.

Product voldoet aan verwachting, keurige levering

Gemakkelijk besteld, netjes verpakt en geleverd. Product voldoet aan verwachting. Prima!

Geweldig snelle en goede, duidelijke service

Ik vond het een erg overzichtelijke website. Hierdoor kon ik goed mijn keuze maken in wat ik graag wilde hebben. Hierdoor heb ik mijn man erg tevreden met kerst denk ik. De mailtjes waren ook erg overzichtelijk wanneer het pakket binnen kwam. Zeker voor herhaling vatbaar! Fijne feestdagen! Groetjes Lucienne

Ziet er goed uit

Bestelling is wat ik ervan verwacht had. Levering duurde wel een kleine week. Dat vind ik lang

Zoals het hoort

Gewoon simpel uitzoeken bestellen en afrekenen en dan 3 dagen later je spullen binnen

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ