machine ok

Ik zit nu al een half jaar te wachten op beschikbaarheid van een simpele accu van 15 euro.. voor mijn HBM Machine, Alle accu's op hun machines zijn van HBM huismerk, Dus alleen bij HBM verkrijgbaar !!! Is deze hier niet meer leverbaar??? Dan heb je Pech !!!!! Na een maand van mijn aankoop geen accu meer te bestellen voor mijn HBM Profi polijst machine op accu, ben nu al een half jaar aan het mailen over levertijd van een extra accu.. ze blijven maar zeggen dat ze daar geen antwoord op hebben.

Goed toestel

Uitstekend service en product voldoet aan de verwachtingen.

Duidelijk bestellingsproces via de website.

professioneel

Goed gereedschap is bij HBM de goede plek om items aan te schaffen.

Top product

Voor t eerst iets besteld en niet zo'n standaard product maar net wat meer over nagedacht, perfect!

Levering voldoet perfect aan de verwachtingen

Snel en correct. Degelijk!

HBM is super goed

HBM machines heeft heel goed assortiment voor betaalbaar prijsje.

Super service en snel transport

Snelle opvolging van de bestelling…super service en snel transport :-)

Wat ik bestelde was mooier dan op het plaatje

Duidelijke en overzichtelijke website, makkelijk om iets te vinden. levering wordt goed vermeld, zeer tevreden en tot snel

Scherp geprijsd, goede kwaliteit en leveringen conform afspraak.

Aantal keren gereedschappen besteld. Alles naar waarden. Prijs kwaliteit verhouding is prima. De bestellingen worden tijdig conform afspraak geleverd. Een aanrader!

als altijd perfect geregeld.

als altijd perfect.

Fijne webshop met ruime keuze in Automotive

Het duurde een tijdje vooraleer mijn bestelling h geleverd werd maar alles verliep 100% correct van A tot Z. De bestelling werd in 2 delen geleverd en op elk pakket ging een nette, duidelijke sticker die vermeldde dat het slechts een deel van de bestelling was. Prijzen zijn voorts heel correct, aanbod is uitgebreid, materiaal is zeer degelijk, … Fijne ervaring en een goed adresje!

Snelle levering. Goede en juiste omschrijving van het artikel.

Aankoop mini elektrische kettingzaag van HBM met 2 accu's. Zaag werkt uitstekend. Super handig. Batterijduur is uitstekend en autonomie is beter dan verwacht. Licht in gebruik. Toerental niet te hoog, maar juist goed voor de job. Een echte aanrader, blij met mijn aankoop!

Geweldig product

Zoals verwacht

Van A tot Z goed en netjes geregeld

Net als boven staande zin

De bestelling is keurig verzorgd t/m de aflevering

De bestelling is keurig verzorgd t/m de aflevering

als een kind in een snoepwinkel!

online alles besteld, zelf opgehaald, zeer prettige ervaring!

Goede prijs/kwaliteit en zeer ruim assortiment

Goed gereedschap voor een zeer schappelijke prijs! Dankzij het ruime assortiment hoef je maar op een adres te shoppen. Enig minpuntje was dat het rond eind november/begin december wel (behoorlijk) wat langer duurde eer de bestelling verzonden werd, al had dit vast te maken met Black Friday en Sint inkopen. Het was uiteindelijk wel het wachten waard! Grote kans dat ik hier vaker een bestelling ga plaatsen.

Snel en correct geleverd

Ik bestel regelmatig bij HBM en de levering is snel genoeg voor mij en ook altijd netjes verpakt.

Beste prijs / kwaliteit verhouding

Ruime keuze, makkelijk bestellen, goede opvolging en informatie.

Duidelijkheid

Er was netjes in de mail aangegeven dat het iets langer kon duren. Ik vind het fijn dat ik meerdere mails heb gekregen met alle info over mijn bestelling! En het product was top! Ik bestel zeker nog een keer.

Topkwaliteit low noise compressor en goede service

Al diverse keren op HBM bestellingen gedaan. De prijs én kwaliteit is top. Tijdens Black Friday een bestelling gedaan (puur toeval) waarbij vooraf is aan gegeven dat de levertijd 5 á 10 werkdagen duurde. Na 7 dagen was alles binnen. In dit geval een lownoise Compressor besteld van het eigen merk. De kwaliteit is top, en het geluid is inderdaad beperkt. Verder een uitgebreid assortiment.

Heerlijk bestellen in een open keuken!

Je weet altijd waar je aan toe bent. Alle gevallen , positief of negatief , worden op dezelfde correcte snelle manier behandeld. Fijn zaken doen en ik zal hier nog regelmatig met veel vertrouwen winkelen.

Telefonisch onbereikbaar, niet reageren op vragen, ten onrechte 25% inhouden bij retourzending

HBM-Machines is niet per telefoon te bereiken. Geen of zeer late reactie op ingestuurde contactformulieren. Op vragen wordt niet of te laat inhoudelijk gereageerd. Bij retourzending in nieuwstaat en originele verpakking wordt ten onrechte 25% van het aankoopbedrag niet terugbetaald. Na melden bij Klachtenkompas gaat men alsnog overstag met als motivatie: "langdurige ziekte van een medewerker". Geen bewijzen dat er wat dan ook mankeerde aan het teruggestuurde apparaat. Wel wenste men mij vele malen veel plezier toe met mijn aankoop, zelfs nadat ik de koop ongedaan had gemaakt. Geen verontschuldigingen, geen erkenning dat er een fout is gemaakt.

Gewoon af

Goede service. alle vragen netjes beantwoord

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ