perfect en optijd geleverd

Zeer goed geschikt voor het fijne hardsolderen!

Heel veel keuze in diverse gereedschappen, en snelle levering !

Heel veel keuze in diverse gereedschappen, van duurdere en goedkopere kwaliteit En altijd snelle levering!.

Het werkt perfect!

Mooi spul, erg stevig materiaal kan tegen een stootje. Boven de verwachting

2 december besteld 7 december. nog niet geleverd??!!

2 december besteld 7 december. nog niet geleverd??!!

Goede service en perfecte levering

Goede service, perfecte levering.

Heb er nog niet mee gewerkt. Kijk er naar uit.

Perfect en goeie klantenservice

Vaker producten besteld via HBM en altijd zijn alle bestellingen na behoren! Een zeer zekere aanrader.

eenvoudig bestellen , snelle en correcte levering ,

eenvoudig bestellen , snelle en correcte afhandeling , fijn zakendoen .

Goede producten, top service

Prima geleverd

Prima geleverd duidelijk in de mails over de leveringen { in mijn geval 2 } alles was in orde en op tijd

prijs-kwaliteitsverhouding OK

bezorging duurde een week, maar over de waren heb ik niet te klagen; ben zeer te spreken over het gebodene voor de daarvoor gevraagde prijs.

Goede communicatie rondom verzending

Bestelling verliep snel, makkelijk. Duidelijk wanneer het product wordt bezorgd, goed verpakt, goed materiaal

Verzending duurde wat lang dag of 10. Waarschijnlijk door black friday. Warmte kanon werkt perfect alleen jammer dat er geen thermostaat op zit. Maar voor de rest prefect ding!

Kwaliteit spulletjes

Bestelde 1 week voor de Sint. Werd gezegd dat mijn bestelling uit meerdere pakketten zou bestaan. Dus paar dagen na de Sint kwamen er drie pakjes in drie dagen!

Bagger, inmiddels al een week aant wachten op 1 pakket

1 week geleden een product besteld, week verder en heb niks binnen, geen update in me mail, geen track en trace. alleen wat spam mails. Hiervoor altijd hier besteld, nooit last gehad van te lange bezorgtijd, maar dit was zeker de laatste keer als t zo blijft.

Goede communicatie via mail

Degelijk materiaal voor een geweldige prijs

De polijstmachine werkt echt super. Even een test run gedaan op rvs bestek en zelfs zonder de machine vast te schroeven al een mooi resultaat. De machine staat nog los, dus ik heb nog niet teveel druk kunnen zetten, maar het toerental blijft mooi stabiel onder belasting.

Zoals altijd het product voldoet aan de verwachtingen !

De bestelling werd op een goede manier geleverd op de overeen gekomen termijn . Het product is zoals ik het verwacht had en dit zorgt er voor dat ik weer een tevreden klusser ben ;-)

Top product

Zou HBM machines zeker aanbevelen

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Snelle levering en goede communicatie

de prijs kwaliteit is erg goed, dat in combinatie met een snelle levering maakt het een prettig bedrijf.

Gewoon top

Snelle levering,keurig verpakt en volgens de afspraak,

goed en zeer snelle levering

kan niet beter, waren ze allemaal zo voor hun klanten dan zag het er allemaal veel beter uit

Product goed, levering duurde erg lang

Leveringen duren altijd al wat langer, maar nu "door black friday" heb ik bijna 1,5 week zitten wachten

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ