Levering perfect verlopen. Eerste klas materiaal.

Als eerste bestelling bij HBM ben ik ten zeerste tevreden zowel op het geleverde materiaal als op de wijze van levering. Met dank

Snelle en perfecte levering !

Snelle en perfecte levering !

Niet moeilijker dan dat het is simpelweg goed

Netjes direct bevestiging Goed up to date voor zowel met de track en trace Snelle levering ook al is het tussen de feestdagen Goede producten voor een leuke hobby prijs met kwaliteit wat kunt je kunt merken, 2 keer wat besteld en er gaat zeker vaker komen

Goede producten voor een mooi prijs

Wordt mooi op de hoogte gehouden van je bestelling

Belachelijke levertijd!

HBM verschuilt zich al maanden achter een melding op de site dat door grote drukte leveringen langer duurt dan normaal, maar dat kan zover gaan dat producten die op voorraad blijkbaar in 8 dagen tijd nog niet verzameld kunnen worden in het magazijn. Pakjes uit China zijn tegenwoordig al regelmatig in diezelfde tijd binnen!

Snel, netjes verpakt en naar verwachting ontvangen.

Mijn bestelling is snel bezorgd en goed aangekomen. De inhoud was zoals ik het verwachte. Dus daarom zeer tevrede en een winkel die ik zeker aan raden zou bij familie vrienden en kennissen. Mijn kerst cadeau is nu al geslaagd!

Fantastische kwaliteit voor die prijs.

Ziet er goed uit. Alleen jammer dat het meerdere pakketten zijn. Dit zou voor het milieu te ontlasten beter zijn in 1 pakket.

Goede ontvangst van de goederen

Veel keuze, goede prijzen.

Zoals altijd is mijn bestelling vlot verzonden. Voldoet weer aan de verwachtingen.

Veel keuze en alles netjes verstuurd!

Zeer tevreden, website is duidelijk, alles netjes verstuurd en bij vragen top telefonisch geholpen!

Scherpe prijs en goeie producten!

Levering volgens afspraak. Mooi en goed product.

Voor gereedschap niet meer naar de buurman

Van een goed merk een gereedschapkoffer besteld met Blackfriday korting. Ik ben heel content met nu mijn eigen set doppensleutels

Fijn product voor een leuke prijs

Voldoet volgens verwachting en werkt super

Duidelijke communicatie. Even moeten wachten op de levering, maar het was van meet af aan duidelijk. Gewoon prima!

Snel goed betrouwbaar en betaalbaar

We bestellen vaker spullen voor de werkplaats. En voor thuis. Prijzen zijn super scherp,dat ik niet eens meer verder kijk. Goed duidelijk geen losse kantjes,of niet afgehandeld. Heel betrouwbaar en dat vind ik belangrijk.

Gewoon geweldig

De bestelling had iets vertraging maar is toch nog optijd gekomen . Het product is geweldig zeker voor het geld . Ik ga zeker nog meer bestellen .

2 Dec bestellen nog steeds verzamelen

Duurt veel te lang

Erg slecht

Ze hebben er 7 dagen over gedaan voordat ze uberhaubt begonnen aan het inpakken van mijn pakketje. Daarna zou het 2 dagen later bezorgd worden, maar ook dat was niet het geval. In totaal 10 dagen op mijn pakketje moeten wachten. Terwijl de levertijd 2-4 werkdagen zou zijn, belachelijk. Uiteindelijk dus ook te laat, ivm wen cadeautje.

Duidelijke service en nette bezorging

Veel losse gereedschappen bestelt. Duidelijke vermelding wanneer wat bezorgt wordt en nette verpakking. Goed materiaal tegen zeer gunstige prijs.

Duurt langer dan 6-7 dagen nog niet binnen

Duurt langer dan 6-7 dagen nog niet binnen

Zoals altijd makkelijk bestellen, betalen en geleverd krijgen

Ondanks de grote drukte in deze tijd van het jaar toch binnen redelijke termijn geleverd.

Goede producten voor een goede prijs!

ok

Snel, sneller, snelst

Mijn bestelling zou tussen de 5 en 10 werkdagen levertijd hebben en na 5 dagen had ik het 1e deel binnen en de volgende dag het 2e deel. Alles netjes ingepakt en alles zoals besteld, helemaal tevreden.

Snelle levering en duidelijk geïnformeerd over de bestelde producten

HBM levert kwaliteit

Al veel gekocht bij HBM en blijf terug komen. Goede service, groot assortiment en behoorlijke prijzen. Wat nog beter zou kunnen zijn de verzendkosten bij een klein pakket iets naar beneden.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ