De webshop voor werkplaatsinrichting en tools.

Voldoende keuze in het ruime assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Geven goed en duidelijk aan wanneer iets geleverd word

Een bedrijf met een goede en overzichtelijke website en de prijzen zijn scherp . Zeker voor herhaling vatbaar

Ondanks de drukte toch snel geleverd

gewoon goed

beloftes nagekomen top !!!!

Zoals verwacht, perfecte levering!

Snel en op tijd zoals beloofd.

Eenvoudig bestellen, snelle levering, goede communicatie en kwalitatief goed gereedschap

Het gereedschap dat jullie aanbieden is van goede kwaliteit en eenvoudig te gebruiken

Boekenplanken hangen recht dus top

Makkelijk in gebruik Ff wat tijdelijk ondersteunen gaat er prima mee

Goed georganiseerd. Goede prijs kwaliteit

Ik heb mij bestelling afgehaald. Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Goed bereikbaar Personeel van HBM ook vriendelijk en netje. Goed georganiseerd. Gekochte HBM machine werkt perfect.

Netjes geleverd.

Goede service netjes op tijd geleverd

Gewoon duidelijk en direct.

De keren dat ik wat heb bestelt bij HBM was het gewoon duidelijk en makkelijk en zo geregelt en daar hou ik van als ik wat bestel wat ik nodig heb! Groeten de Goede Montagebedrijf.

Precies geleverd wat ik besteld heb

Onlangs een bestelling geplaatst en deze is keurig geleverd met daarin het product wat ik verwachte

Correcte afhandeling

teleurstellend

slechter kan niet,

Betaald maar status online zegt moet nog betalen

Na drie emails gebeurt er nog niks, bloed irritant dat je niet even kan bellen. We zijn al een week verder :(

Wederom top!

Alles verliep vlekkeloos en naar verwachting.

Goede wijn behoeft geen krans.

HBM doet wat het beloofd! Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Artikel besteld en voor ik met mijn ogen kon knipperen al in huis! Geweldig bedrijf!

Goede site, duidelijke communicatie en snelle levering!

Zeer inzichtelijke site waar veel artikelen op soort te vinden zijn tegen een zeer scherpe prijs!

Gewoon goed!

Goede spullen, snelle levering

Goede ervaring

Bestelling correct uitgevoerd alleen word er te laat gereageerd omdat de trafo niet vooraadig was een week later

Zoals beloofd

Alles netjes, beschermend geleverd en op tijd. Top

super bedrijf

zeer goede website en snelle levering van kwalitatieve machines aan zeer goede prijzen.

Super!!!

Een super product! Met zo’n simple ding zoveel geld uitgespaard met een elektricien. De overweging om nog 1 aan te schaffen is erg groot.

Super nette, acurate levering van bestelde materialen!

Een waanzinnig groot assortiment die op een eenvoudige manier besteld kan worden. De informatie verstrekking mbt de levering is erg accuraat en compleet. De uiteindelijke levering is zeer correct en naar hoge tevredenheid!! Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden!!!!

Zeer goed.

De chauffeur van Steenbergen was zeer vriendelijk en behulpzaam

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ