Goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit van de producten

Niks op aan te merken

Spullen zitten goed verpakt en zijn nooit beschadigd. Leuke goede spullen voor niet te veel geld, erg tevreden over de prijs kwaliteit. Ruim assortiment voor ieder wat wils. Word altijd netjes vermeld als er een vertraagde levertijd is voor een deel van de bestelling, het andere deel word dan wel gwn optijd geleverd.

superblij van

ik koop mijn alle werkpaatsmachines en accesories bij hbm nooit probleem met gehad altijd erg blij van mijn aankopen

Top levering

Goed verpakt, mooi product.

Geweldig/top product

Beide schhonzoons's super blij met hun gereedschap wandrekken. Kunnen ze orde schepen in hun gereedschap

Snelle reacties en handeling.

Erg tevreden over de snelle handeling, communicatie en kwaliteit van het product, ook de levering gaat snel.

Goed gereedschap voor betaalbare prijs

Al verschillende machines hier gekocht. Heel veel aparte machines dus voor iedereen zit er iets bij. Van hobby tot Prof.

Goeie producten voor een mooie prijs.

Prettige kwaliteit producten, een mooie prijs en snelle levering. Bedankt!!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteitsprodukten en snelle levering! In een woord TOP

producten voldoen exact aan mijn verwachting

snelle levering, goede communicatie en prima producten

Eerlijke prijs kwaliteit verhouding

Alleen jammer dat jullie geen beoordelingen geven per product. Ik heb net een ontvochtiger gekocht, die beter werkt dan de verwachtingen, maar ik heb lang getwijfeld om hem te bestellen wegens geen beoordeling. Je mag hem ook niet terugsturen mocht hij vb te veel lawaai maken.

Prima communicatie over het verloop van de zending.

Ondanks drukte toch binnen redelijke termijn binnen gekregen.

Helemaal goed

Duidelijke communicatie. Netjes ingepakt. Geleverd zoals uitgelegd. Ondanks corona nog redelijk snel geleverd.

Prima service zowel telefonische als levering

Na telefonische contact of machine op voorraad was is er direct nagegaan of deze er werkelijk was bij bevestiging machine besteld en volgende dag stond hij reeds op de stoep waar ik 2 dagen voor had gedacht dus super

Perfecte service

Goede productomschrijving waardoor ik weet wat ik koop. Keer op keer vult hbm al de verwachtingen in. Goed overzicht van leveringstermijn. Duidelijke email opvolging mbt de desbetreffende levering. En als er iets is staat er steeds een vriendelijke persoon beschikbaar ter ondersteuning. Doe zo verder! Mvg Giel

prima ervaring bij HBM

alles volgens bestelling geleverd, erg tevreden over de hele ervaring

Very fast delivery and also very good price. I will buy again very soon again.

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

Onze bestelling werd snel en efficiënt afgewerkt. De levering verliep heel vlot en snel. De prijs / kwaliteit is super !

Kapot artikel vervangen, maar snel opgelost

Na melding gemaakt te hebben bij de klantenservice dat 1 van de ontvangen artikelen niet werkt. na 4 dagen het vervangende en wel werkende artikel in huis. Keurig !!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Meerdere malen iets besteld. Altijd snel geleverd. Goede prijs en kwaliteit. Aanrader

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Juiste prijs/kwaliteit en snelle levering. Bij vragen ook snelle reactie vanuit de klantenservice.

Carterpluggen

Was er snel en goedkoop

Snelle en goede service Voor een betaalbare prijs.

Nette prijs, correcte afhandeling

Groot aanbod, nette prijzen, goede kwaliteit

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ