Zeer goed gereedschap voor jonge en ervaren ondernemers.

Perfecte service op de hele mooie website, met mooi gereedschap met een fijne houvast, en je merkt tijdens het gebruiken dat het een troep is, echt een aanrader voor iedereen! Kort samengevat TOP SITE!

Goede klantenservice

Er waren een paar manco’s in mijn bestelling (olie was gaan lekken en een gereedschap functioneerde niet goed), maar die zijn adequaat en probleemloos opgelost. Ik kan weer vooruit, bedankt.

Met HBM kan iedereen meteen starten met klussen!

Hier vond ik goeie kwaliteit gereedschap voor een prijs die paste bij mijn bescheiden budget. Ik kon voor veel artikelen kiezen uit diverse merken (beginner/ervaren/expert). Het bestel proces is duidelijk met e-mail updates en track and trace voor het bezorgen. Doe zelf goed onderzoek en investeer slim in gereedschap.

Prima prijs, goede informatie over de levertijd.

Door drukte is de levertijd iets langer, maar hier wordt je prima van op de hoogte gehouden.

Foutje bij levering - mooi opgelost!

Er zat een verkeerd item in de levering. Mailtje werd de dag erna (in het weekend) beantwoord en een paar dagen laten werd het ontbrekende item nagestuurd. Het foute ding (een hamer van het huismerk dat er per abuis in de eerste levering zat) mocht ik houden. Dankjewel! Ik kom zeker terug!

Correcte service

Er was een probleempje met de betaling maar na een mailtje werd alles correct en snel afgehandeld

Top bedrijf,

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met HBM. Heeft een assortiment waar je u tegen zegt, levert relatief snel uit en levert kwaliteit! Zeker het HBM "huismerk". Kortom, zeer tevreden en ik blijf zeker terugkomen! 1 klein minpuntje: er zijn nog wel eens producten langere tijd uitverkocht, vaak net de dingen die je graag wilt hebben! haha

Prima toestel en vlotte levering

Accucompressor voldoet prima aan de verwachtingen

ondanks de drukke besteltijden rond black friday.. prima bezorging..!!

kwalitatief prima materialen (twee verschillende soorten steekwagens) voor een prima prijs..!! dank!

Laskap voldoet helemaal aan de verwachtingen

Gewoon goed kkaar

Je besteld, je betaald wat is afgesproken, je krijgt te horen wanneer levering en ontvangt op tijd het juiste bestelde product, dus voor herhaling vatbaar toc?

Heel goed service

Goed materiaal en goede prijzen

zeergoed

goedkoop en doet wat het moet doen

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Goed overzicht als het gaat om het artikel. Duidelijke bestel mogelijkheden. Overzichtelijke en snelle levering. Tip, verwerk de bezorgkosten in de kostprijs. 50 euro voor bezorgen is wel erg veel.

goede en snelle service

goede keus om opnieuw iets bij jullie besteld te hebben, zal dat in de nabije toekomst vaker doen

Geweldig goeie service

Ik had wat met een bestelling maar is meteen op gereageerd en opgelost. Keurig

Fijn om zaken mee te doen!

Ook in de drukke decembermaand bestelling mooi op tijd ontvangen.

Kwaliteit en goede service

De spullen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Als er dan toch onverhoopt problemen zijn lost de klantenservice het goed op.

Prima gereedschap

Gereedschap is zoals het beschreven wordt. Zeer tevreden ervan.

Super Klantenservice

Er was iets mis gegaan met bestellen. Contact opgenomen met de Klantenservice. Het werd heel snel meteen opgelost. Super!

Goede kwaliteit en niet duur

What you see is what you get!

geweldig

perfect

Goed spul, grote diversiteit

Al een aantal bestellingen gedaan. Prima spul en levering conform afspraak

Goed spul, grote diversiteit

Al een aantal bestellingen gedaan. Prima spul en levering conform afspraak

Snelle verzending en uitstekende kwaliteit!

Snelle verzending en uitstekende kwaliteit! Ik bestel zeker nog een keer.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ