Aanbevolen!

Goederen prima ontvangen. Bovendien scherp geprijsd, dus zeer tevreden van onze eerste bestelling!

Vlotte service. Gereedschap is zoals voorgesteld.

Vlotte levering.

Zeer snelle levering!

Tot zover een prima product.

geweldig in prijs kwalitet

altijd goed gedient in prijs kwaliteit

puik werk !!!

ondanks de moeilijke tijden, bestelling vroeger dan eventueel voorzien, op het juiste uur - levering oke - bedankt Wilfried

Levering snel jammer van de vele deellevrringen

Top kwaliteit, top prijs, top service

Ik had iets besteld, helaas ging het mis, verkeerde product, maar het verkeerde product mocht ik houden. Kijk dat is top service. Door de top drukte, alles goed geregeld. Goed bedrijf, ik blijf daar zeker spullen bestellen.

Voor herhaling vatbaar.

Eerste levering was onvolledig. Na klacht via e-mail probleem na 2 dagen opgelost. Perfecte service!

Alles top

Goede producten en snelle levering

Snelle levering en precies wat ik nodig had

Snelle levering en goede kwaliteit. Precies wat ik nodig had.

Na mijn bestelling is het ondanks de drukte toch nog vlot geleverd.

Goede omschrijving bestelde artikel, vlotte levering, kwaliteit prima, prijs navenant. Helemaal tevreden.

Super tevreden.

Er is kwaliteit geleverd voor een betaalbare prijs , een tevreden klant. Tot binnen kort

Duidelijke, heldere communicatie en goed verzorgde aflevering.

Een duidelijke, toegankelijke website. Vlotte bestelling en tijdige levering. Ook de tussentijdse updates zijn helder.

Aan mijn verwachtingen voldaan

Goed materiaal en snelle levering tegen een mooi voordelige prijs

GOED BEDRIJF MET SNELLE LEVEING

PERFECT ALLES TOP

Gewoon goed volgens bestelling geleverd

Gewoon goed volgens bestelling geleverd.

Prijs kwaliteit is super

Nadat eerst een verkeerd product geleverd werd, is het juiste juiste product met spoed opgestuurd en geleverd. Het ‘verkeerd’ product een ander type tang, mocht ik houden! Zeer tevreden

Snelle levering en degelijke spullen

Snel geleverd, goed verpakt en goede website

goed en degelijk

materiaal van HBM Machines is gewoon top.. nette en snelle levering

Vlotte levering en topproducten aan goede prijs!!!

Goed product voor een goede prijs

Zeer tevreden met de stofafzuiger die ik gekocht heb Een mooie prijs voor één degelijke machine die gebruiksvriendelijk is en een snelle levertijd

PROFESSIONEEL EN ACCURAAT

WIJ HEBBEN EEN BESTELLING GEPLAATST EN 2 DAGEN LATER STOND DIT AL BIJ ONS AAN DE DEUR! GOED INGEPAKT! DEGELIJK MATERIAAL EN GOEDE SERIVCE! KORTOM : WIJ ZULLEN ZEKER NOG GEBRUIK MAKEN VAN JULLIE DIENSTEN!

Goed product voor een nette prijs

Ik heb een wetsteen besteld bij HBM Het was een goed product voor een redelijke prijs. Helaas wel meer dan een week op moeten wachten, lijkt mij dat dat wel wat vlotter kan.

prima bedrijf

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ