Topservice

Gewoon prima

Prima levering. Ik heb niets aan te merken.

Alleen duurt soms wat lang Ma veder zeer te vreden

Goed en overzichtelijk

Goed overzicht en volledig assortiment. Je wordt snel geholpen en product was snel in huis

goed verpakt en verzorgtd

in het begin moeilijk kon niet telefonische maar per mail snel respons en alles is goed gekomen. bedankt Tineke Janse

Uitstekend.

De chauffeur heeft zelf de pallet met bouwpakket werkbank binnen in de garage gezet. Dus top werk geleverd door de chauffeur.

snel en een goede prijs

had in het verleden in de winkel gereedschap gekocht, dit was de eerste keer online dit goed bevallen,dus voor herhaling vatbaar.

goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd .

Uitgebreide keus, goede prijs en snelle service.

Teleurstellend

Ik heb een vraag over een product maar kan HBM niet telefonisch bereiken. Via het contactformulier wacht ik al een aantal dagen op reactie.

Snel geleverd voor een goede prijs.

Geleverd voor een goede prijs.

Geweldig service

uitstekende service, prima producten

het pakketje liet een dag of twee langer op zich wachten, dan we hadden gehoopt. Maar de producten zijn prima in prijs/kwaliteit!

Correct, prijs kwaliteit en levering zoals verwacht

Prijs , kwaliteit en levering zoals verwacht

Nee zeer tevreden over mijn bestelling snel geleverd

Snelle levering na bezoek aan duidelijke site.

Prima geregeld

Verzending duurt een paar dagen maar wordt netjes aangegeven. Bestelling prima verlopen en fijn product

Mooie compacte zending

De producten ook al waren ze maar klein waren gewoon in een klein passend doosje verstuurd.

goed materiaal, jammer dat jullie zeggen 2-3 werkdagen levertijd en dat het dan ruim een week duurt, ik zat er niet om verlegen, maar toch

Top geleverd

Uitstekende kwaliteit goede service!

Super snel en mooie producten

Super materiaal, top service!

Prijs´ kwaliteit is ongezien!Duidelijke product omschrijving. Van bestelling tot levering perfect te volgen! Bedankt

Snelle goed verpakte levering

Comform omschrijving op site en zeer snelle levering

Top leverancier

Top spullen goed en snel verzonden, Gewoon geweldig bedrijf

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ