Mooie ordelijke site, makkelijk contact

Mooie ordelijke site, makkelijk contact

Prima kwaliteit en een topservice!

Laatst een aankoop gedaan waarvan de stang po het eind kronkelde. Je kan zien dat het geen transport schade was maar productie schade. Ik heb dit netjes gemaild en kreeg vrij wel direct een mail terug dat er met spoed een nieuwe word opgestuurd. Dank voor de service!

Top bedrijf

Top service . Snelle levering . Mooie producten voor een nette prijs .

Goed en snel geregeld top product geleverd

Super goede en fijne zaak

Machines zijn heel fijn en werken goed voor een hele mooie prijs

Door transport waren de goederen een beetje beschadigd HBM kwam onmiddellijk met een gepaste oplossing top !!!!

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Ik heb goeie aanbiedingen kunnen aanschaffen en levering is ook top geregeld. Mooi snel, zodat ik snel aan t werk kan. Dikke plus voor HBM!

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Snel en goed geleverd

Goed materiaal voor een goede prijs

Geleverd zoals beloofd

Telkens ik hierbij bestel wordt alles netjes ( lees degelijk) verpakt en tijdig geleverd

Overweldigend

Prijs-kwaliteit is op een hoog niveau. Keuze is voor een ieder aanwezig, ongeacht op welk prijsniveau je wilt gaan zitten. Op ieder niveau blijft de kwaliteit erg goed.. Daarbij een goede afhandeling van bestellen tot levering, een hele dikke plus.....

Goed ook nog eens voor een prikkie

Degelijke spullen en verassend goedkoop

een steekwagen uit Duizenden!!!!!

Ik had eerder steekwagens die niet inklapbaar waren, en ook steeds de banden leeg als je hem niet vaak gebruikt. Ik zag ineens deze staan. En een laad gewicht van 150 Kg een mooie aanbieding. Als ook extra hand vaten wat helemaal geweldig is en makkelijk mee om te gaan. in inklapbaar dus past altijd ook het uit schijf mechanisme werd super , een mooie Steekwagen. De klanten service is ook perfect had nog wat vragen, die wederom zeer snel en vriendelijk beantwoord met niet meneer .... maar persoonlijk met me eigen naam , Nu bij HBM ben ik een persoon geen klantnummer

Goeie duidelijke service

Bestel een product, Betaal het produkt. Krijg een mail wanneer het is verzonden. Komt aan in goede verpakking. Top!

Uitstekende machine en accessoires daarbij voor weinig geld.

Snelle levering goede prijs kwaliteit.

Heb een 70 liter low noise compressor gekocht wat een verademing kan nu gewoon rustig praten als hij aanslaat

Geweldige machine qua prijs kwaliteit

Snelle service en informatie

Goed materiaal tegen goede prijs geleverd

Ik ben weleens in de zaak geweest, maar in coronatijd valt dat niet mee. Wel werd je daar goed geholpen. Op internet vond ik het zoeken eigenlijk nog gemakkelijker dan in de zaak.

Goed en snel geleverd

Site is netjes en overzichtelijk, duidelijk om verschillende prijzen en keuzes te vergelijken top.

In een woord, geweldig

Makkelijker pagina, snel bestellen, en een snelle levering

Snelle levering en goede afhandeling

Mooi materiaal en snelle levering

Ik had HBM véél eerder moeten ontdekken!!

Al mijn hele leven ben ik een hartstochtelijke klusser. Ik sta bekend om mijn uitgebreide verzameling gereedschap. Pas afgelopen jaar heb ik HBM ontdekt; wat een heerlijke zaak met een uitgebreid aanbod aan gereedschap van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs ( en ik schrijf dit echt niet alleen voor de waardebon!). ;))

Snelle levering van goed gereedschap voor een scherpe prijs!

Gereedschap werd snel geleverd. Kwalitatief goed gereedschap voor een goede prijs! Zeker een aanrader!

Super service en levering

Producten zijn super en werken precies zoals vermeld. Top kwaliteit!

snelle levering, goede prijs

Levering was snel, kwaliteit en prijs prima in orde.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ