Snelle verzending, goed product

Geen opmerkingen. Snel in huis. Goed product (eigen merk HBM) voor een lage prijs!

Snelle levering , goed product

Ik heb een trappen steek kar besteld en die is snel geleverd en het is een stevige kar !!!

Professioneel

duidelijke afspraken hoef geen extra tijd aan te besteden.

Super service,snelle verzending top materiaal

Goed materiaal van het huismerk van hbm ik heb de betonzaag gekocht echt een krachtig machine doet wat het doet en voor een fractie van de prijs van topmerken. Heb al vele malen besteld en al altijd goed geholpen geweest en steeds een snelle verzending . Top!

Gewoon helemaal geweldig

Product is precies zoals op de website Het werkt ook nog eens perfect De kwaliteit is gewoon geweldig Netjes verpakt, snel bezorgd En de prijs is super laag. Ik raad HBM aan bij iedereen Groet john

goede en betaalbare kwaliteit en service

De bestelde gereedschapswagen werd snel geleverd en het gereedschap ziet er perfect uit. Snelle service en levering

geweldig en goed

gewoon zoals het moet zijn!!!

Volledig vet tevreden

Perfect store and service

Product was perfect, arrived at time and perfect stat. I recommand this shop

Top service en snelle levering!

Zeer goede service!

Goede kwaliteit, snelle levering

Veel te koop , erg fijn hoef je niet hele internet af. Levering etc prima verlopen enige min punt is dat ik 1 item kapot geleverd kreeg , maar geheel in.t plastic en dus vanuit de fabriek zo in de doos gedaan. Maar ook dat was geen probleem , snel een mail met retour adres etc. En word gelijk geregeld. Al met al erg tevreden. Ooh en flinke korting op vele artikelen, dat is altijd fijn toch.

Snel geleverd. Een foutje in de bestelling is snel en correct afgehandeld!

Zoals hierboven.

Top! Uitstekende klantenservice!

Klantenservice reageert alert en goed! Mijn complimenten. S.

Goede service Prijs goed

De las magneten doen aan mijn verwachtingen ben er super content mee

Ik had deze eerder moeten kopen nu beide handen vrij om te lassen.

Geweldig!!!!

Altijd alles netjes verpakt en optijd. goed product voor een nette prijs... Ik zeg top bedrijf....

Correcte prijs top kwaliteit

Ik heb een spot besteld werkt goed en voelt stevig aan. Ook nog een slijpschijf op accu besteld werkt perfect.

Top voor weinig !

Snel geleverd, en goed verpakt. lasapparaat werkt zeer goed voor de prijs van 80 euro. ook de lashelm van 20 euro werkt uitstekend !

Goed kwaliteit snel geleverd en mooie prijzen !

Bestel redelijk veel tools, producten van HBM tot nu toe altijd goed verlopen ben zeer tevreden over het kwaliteit en leveringperiode

Top Snelle levering

zeer goed.

goede website en na bestelling correct en snel geleverd, top bedrijf!!

Producten goed, bezorgkosten zijn bizar hoog

De bezorgkosten houden mij elke keer tegen om iets te bestellen. Andere bedrijven doen het gratis en jullie rekenen 60 euro en zo prijs je jezelf de markt uit. Bestel het wel via Bol.com die bezorgen gratis,

Zeer slechte klanten-behandeling , het interesseert HBM helemaal niets

Ik bestelde veel bij HBM . De producten zijn Chinees maar over het algemeen goed . Maar HBM is sterk afhankelijk van transporteurs . Op 1 november 2 bestellingen gedaan , zoals zo vaak . 1 pakket zou komen op 3 november en 1 pakket op 4 november. Waarom dat is weet ik ook niet , ik zou 2 pakketten bij elkaar doen , 1 x verzendkosten en 1 pakket kans minder op kwijtraken. Het is nu 16 november en na 5 kontact-formulieren hoor ik totaal niets. Vandaag weer een formulier gestuurd en dan krijg ik plotseling te horen dat Post.nl zegt dat het onderzoek is afgerond , terwijl mijn pakket spoorloos is. Zwaar knudde en je bent de pineut als de bestelling kwijt is , ze laten je gewoon in je hemd staan.

Goede productinformatie, prima kwaliteit en snelle levering!

Meerdere artikelen besteld voor de inrichting van mijn werkplaats en alles voldoet aan de verwachtingen. Goede kwaliteit/prijs van de producten en ze zijn goed verpakt voor verzending. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ