Goede ervaring, snelle en goede levering

Bankschroef + bijbehorende spanplaatjes-set, ruim 20% goedkoper dan andere aanbieders voor hetzelfde merk

Top Winkel en Goede Klantenservice.

Top Winkel! Goede klantenservice! Lage prijzen! Snel leveren.

Goede klantenservice en correcte prijzen

Ze hielpen mij meteen als ik een probleem had met één van hun producten. De prijzen zijn ook goed vergeleken met andere websites. De levering is ook heel snel en op tijd dus over het algemeen een top bedrijf.

Top winkel, dit is mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling.

Zeer goed materiaal en snel geleverd. ook vlotte info over tijdstip van levering.

Gewoon top

Goed product snelle levering

Zeer vlotte levering

Dus ligt snel op de plank waardoor alles binnen de montage soepeltjes verloopt

gewoon goed

goede website, goed product

leuke prijzen en toch waar voor je geld

niets aan toe te voegen

Goede levering en kwaliteit gereedschap

Als ik gereedschap nodig hebt dan bestel ik het altijd bij HBM . Heb er goede ervaring mee .

Helemaal Top!!

Alle artikelen (schroef/boormachine-ledlooplamp-kabelhaspel en meer) heb ik snel ontvangen en zijn van goede kwaliteit, hier ga ik nog lang plezier van hebben.

TopvriendelijkegeweldigeHBM

Super bedrijf met power bestellingen betalen En de belangrijkste levering op tijd

duidelijke site

Prima website, met kopen op rekening 5 sterren

goed kwaliteit, goede klanten service, jammer dat bij mij ging het mis de eerste bestelling, verkeerde land in laten zitten, waardoor tweede bestelling ook verkeerd, maar ik ben blij met HBM machines, goed opgelost.

Mijn gereedschapswagen kwam mooi op tijd en goed verpakt binnen. Bestellen bij HBM is zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer goed materiaal met goede en snelle levering

2woorden; gewoon top

Personeel is vriendelijk en als je het niet weet. Helpen ze en nemen dan ook de tijd voor. Daarom 2woorden "gewoon top"

Top geleverd gereedschap

Goed, snel en naar volle tevredenheid geleverd gereedschap.

gebreken aan draaibank hbm 330 x 600

-het grootste probleem is dat standaard boren of een meedraaiende centerpunt MC 3 niet passen in de cone van de losse kop ..... de meegeleverde centerpunt is een kort zonder lip , normale boren MC3 zijn met een lip en passen dus niet of je moet deze lip van de boren afdraaien , dit minpunt staat nergens vermeld bij de brochure , - de meegeleverde darmen om de pomp aan te sluiten zijn zo dun dat deze knikken en er geen koelvloeistof door kan , deze heb ik moeten vervangen door stevige darmen verder doet deze machiene wat ze moet doen

Goed prodruct

Goede levering

Slecht

Garantie regeling zeer slecht Na 1 jaar en 2 mnd schakelaar kapot wordt niet geregeld dat je een nieuwe krijgt Terwijl je toch mag verwachten dat een schakelaar van een polijst machine toch wel langer meegaat dan 14 mnd

Snel en goede gereedschap

Snel en goede gereedschap

keurig afgeleverd

ik had de machine al 8maanden geleden besteld maar was toen niet leverbaar maar op de bestel pagina aangemeld na heel wat geduld kreeg ik een mail dat het product weer voorradig was en heb hem dan ook gelijk besteld en is vervolgens op de aangegeven dag afgeleverd daarom bedankt voor de service en de correcte levering

Slechte, geen, naservice !

Snelle levering, Maar Bij problemen voor een betonmolen te monteren kreeg ik pas na 6 dagen een oplossing aangeboden die ik al had geprobeerd. Nu 4 dagen later wacht ik nog steeds op een andere oplossing. Waar gaat dit eindigen?

duidelijke website, goeie service en goede kwaliteit !!!

De website is zeer duidelijk en makkelijk te gebruiken. Alles staat mooi omschreven en met duidelijke foto's. Ook van de machines van het huismerk ben ik zeer tevreden. Deze doen zeker en vast waarvoor ze dienen en zijn toch aan een betaalbare prijs.

Snelle levering!

1010 Grote Esch