Snel en van gebruikelijke goede HBM kwaliteit.

Een aanwinst voor mijn garage als particuliere gebruiker.

Uitstekende kwaliteit, met perfecte service

Kan niet beter wat service betreft. James

alles tijdig geleverd.

bestelling geplaatst zonder problemen uitleg bij de producten is volledig. betaling via diverse kanalen werkt zonder problemen.

Netjes geregeld

Alles was goed gegaan met versturen. Netjes en stevig verplakt. Mooi gereedschapskist voor een mooie prijs. Zeker een bedrijf waar ik vaker wat ga bestellen.

Correcte levering

Snelle levering, uitstekende prijs

Super prijs kwaliteit verhouding

Veel kwaliteit voor weinig snel geleverd, goed verpakt!

Altijd goed

Snel geleverd en goed geïnformeerd

Excellent à tout niveaux .

Je suis content de tous les produits que j'ai acheté et je fais votre publicité .

Levering zijn snel en overzichtelijk , voorbeeld voor andere bedrijven

HBM Professionele Lashoek Klem, rommel hoek is geen 90 graden.

HBM Professionele Lashoek Klem, hoek is geen 90 graden. twee stuks besteld, beiden zijn slecht. erg ruw na bewerkt en de hoeken zijn niet haaks. zelf op een vreesbank de vlakken na laten bewerken.

Gewoon TOP op elk vlak...klantvriendelijkheid...service...en kwaliteit !

Gisteren een bezoek gebracht aan de winkel. Genoten van het aanbod en de klantvriendelijkheid van alle medewerkers zonder uitzondering. Zeer tevreden over het aangekochte materiaal. Top !

Snelle levering, scherpe prijs

"Handleiding" (een foto) kan wel beter. Maar het wijst uiteindelijk zichzelf uit.

HBM niet climaat vriendelijk bedrijf

bestellingen worden opgesplitst en dus extra transportkosten. verpakkingen zijn tot 300% groter dan het product en zitten vol "lucht" balonnen. producten zijn "goedkoop" (?!) maar na verzendkosten etc... duurder dan hier om de hoek bij wijze van spreken. PAS de distributie aan en stem het af met huidige climaat problemen en zo word ook het bedrijf HBM er zelf beter van. ik woon heel landelijk en chauffeur zal dus nog eens een heel grote doos moeten leveren met zoi goied als niks erin , duur dus ; transportmiddel, brandstof, loonuur, en zeer milieu belastend.

goed, snel en correct

kwalitatief goede producten tegen een zéér redelijke prijs met snelle en correcte levering.

Gewoon prima

Alles was goedalleen post. Nl had er een sooitje van gemaakt dmv over het juiste adres een sticker te plakken met een kompleet fout adres zodat ik twee dagen later dan nodig was mijn bestelling op het foute adres kon ophalen. Waarom deze fout door post nl gemaakt is, is niet duidelijk. Jullie adresstick was goed Vriendelijke groet nico krap

Zeer tevreden met mijn aankoop

Snelle levering van de werkplaats heather. Apparaat werkt prima in mij garage.

perfect

alle afspraken werden netjes ingevuld !

Geweldige bouwlamp die heel veel licht geeft en zeer stabiel. Echte aanrader

Snelle en goede levering !

Top bedrijf, prima service en uitgebreid en betaalbaar assortiment!

Al meerdere keren wat besteld bij HBM. Altijd netjes op tijd geleverd. Ik waardeer het dat er ook youtubefilmpjes te vinden zijn waar duidelijke uitleg wordt gegeven kver de producten uit het assortiment!

goede levering

alleen jammer dat het een deel levering was

Zéér goed

Alles tip top

Toppie

Snelle levering product zoals omschreven netjes verpakt

Mooi product supersnel geleverd

1010 Grote Esch