Top producten en keurige levering.

Netjes verstuurd en duidelijke informatie over het verloop van de verzending.

Goeie deal gedaan

Mijn Motorlift kwam razendsnel aan en voldoet heel goed. (1 week in bezit) De verpakking was wel serieus beschadigd maar de Motorlift zelf gelukkig niet. Veel waar voor het geld.

Super materiaal snel bezorgd

De gereedschapkist vol luchtgereedschap ziet er super uit, voelt kwalitatief goed aan en werkt super. Bezorging was snel en niet duur, wat wil je nog meer.

Bestelling netjes en op tijd afgerond

Het lsdenkastje zoals besteld is reeds in gebruik. Jammer genoeg worden er te weinig tussenschotjes meegeleverd dus dat moet ik op een andere manier oplossen.

Enchanté comme d'habitude

Très content de ce site que je recommande, livraison rapide, bonne qualité des articles !

Blij met mijn loep

Netjes op tijd bezorgt. Zeer mooie loep voor een redelijke prijs. Zeer tevreden

Valt nooit tegen, al zou de prijs dit wel eens vooraf kunnen vermoeden

Value for money zonder losse eindjes

Heel snel

Helen leuke aanbieding lage prijs

Prijs/kwaliteitverhouding top!

Snelle levering van ons bestelde werkmateriaal tegen een scherpe prijs! Top!

leveringstijd

Het verbaasde mij dat de levering 4 dagen duurde, veel online winkels kunnen binnen 1 of uiterlijk 2 dagen leveren.

Gewoon prima spulletjes

Prima betaalbaar gereedschap

alles naar wens

Mijn bestelling wordt keurig conform afspraak afgeleverd en is van goede kwaliteit

Vlotte service, goede afhandeling

Prettig bedrijf om mee samen te werken

Super prijzen, snelle verzending

Exacte productbeschrijvingen, Zeer goede prijzen

Netjes en verzorgd HBM waardig

Duidelijk website. Snel bestellen . Goede verzorging en verpakt. Gewoon tevreden

Vlotte bestelling en levering

Alles verliep zoals het moet.

het is netjes thuis bezorgd ,zoals het afgesproken is

Top, snel, qualitatief ... gewoon uitstekend.

Top website met scherpe prijzen en super qualitatief assortiment. Snelle levering met goeie track en trace. Als je hier iets besteld en leest de beschrijving krijg je echt super goeie materialen. Deze webshop raad ik echt aan voor de do-het-zelver maar ook voor de profs.

Zoals altijd is de keus altijd groot bij HBM en voor elke prijsklasse wel wat te vinden. Het personeel is heel behulpzaam en ook niet geheel onbelangrijk: heel kundig in hun adviezen en uitleg over de aangeboden producten. Kortom voor elke klusser of proffesioneel een aanrader.

Zeer snelle levering

Een HBM invalzaag met korting gekocht. Snelle levering, door de korting zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Prima op de hoogte gehiuden middels email over bestellen, verzenden en ontvangen.

Uitstekend en correct

Snelle en correcte service.

Geen reactie op email en telefonisch contact niet mogelijk

Ik kan niet tevreden zijn, helaas. Voor de levering een extra toeslag van bijna 50 euro vind ik aan de hoge kant (de andere laswagens 7euro), maar ik moest snel een verrijdbare laswagen hebben. Op zich was de levering snel genoeg, maar als het onderpaneel er niet bij zit, waar de gasfles op staat en de wielen aan bevestigd worden, is de laswagen nog niet bruikbaar. Ik heb 2 keer een mail verzonden, op de eerste van maandag, geen bevestiging gekregen, terwijl deze toch echt is verzonden. Op dinsdag de 2e mail, wel een bevestiging, maar maar nog steeds geen oplossing. Het is nu donderdag! In mij ogen als er wordt gekozen voor alleen maar contact per mail, dan mag de afhandeling van het probleem wel sneller. Ik heb nu geen enkel idee, hoe het probleem wordt opgelost en wanneer. Elke keer kijk ik op mijn mail, alleen reclame van HBM, black vrijday. Echt balen, een flinke tegenvaller. 2 sterren omdat de laswagen voor zover ik deze kan beoordelen er goed uit ziet

Volkomen volgens verwachting

En bij de bezorging met zorgvuldige uitleg van de chauffeur over de verpakking en handling, Vooral de bezorging laat bij andere bedrijven weleens te wensen over.

Precies zoals het moest zijn!!!!

De satineermachine met extra bestelde borstels doet exact wat ik ervan had verwacht en belangrijk: Wat in de informatie bij het apparaat staat vermeld. Robuust en degelijk apparaat voor een redelijke prijs. Tijdige levering in twee zendingen zoals van tevoren was vermeld. In de toekomst ga ik deze website vaker bezoeken

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ