Goede kwaliteit en een goede prijs

Snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

De bestelling was binnen 24 uur geleverd, en de kwaliteit van het gereedschap was uitstekend, meer als voldoende voor de uitvoering van mijn hobby.

goede producten en leuke kortingen

Als ik iets nodig heb voor te klussen kijk ik eerst bij HBM. Met video kan ik zien hoe ik bepaalde machines moet gebruiken waardoor het een makkie wordt.

Erg goed

Snelle service, zelfs in 2 delen gekomen. Uitstekend ! Goede kwaliteit

Keurig op tijd , zoals altijd

Ruime keuze , verschillende prijsklassen . Voor ieders portomonnee

Professionele afhandeling

Klantvriendelijkheid en produkt heeft kwaliteit.

Duelleren levering. Zeer tevreden

Hbm prima spullen tegen goede prijs en snel geleverde

Snel geleverd.

Alles was zoals ik besteld had.

Geweldig!

Prima bedrijf, snelle levering. Echt een aanrader!

De keuze is er reuze

Alle artikelen zijn makkelijk te vinden op de website. Na de orderplaatsing kan je eenvoudig via ideal de betaling overmaken. Alle artikelen zijn via de track en trace makkelijk te volgen wanneer ze afgeleverd worden.

Makkelijk bestellen, goed bereikbaar. Snel geholpen bij afhalen

Makkelijk en snel geregeld in spullen te halen. Wel jammer van minimale besteding om te kunnen afhalen

Net levering voor mooie prijs gereedschap

Blij met de gereedschapskoffer en laseletroden voor nette prijs

Goede service snelle levering

Betrouwbaar goed bedrijf

geweldig

De bestelde materialen zijn qua prijs gunstig en er is een zeer snelle levering, niets anders dan lof

Prima gereedschap voor een nette prijs

Al een aantal keren gereedschap bij HBM besteld en nooit teleurgesteld, altijd goed gereedschap voor een nette prijs. Verder een overzichtelijke web winkel met duidelijke product informatie.

Goede kwaliteit en vlotte levering

Waar voor je geld, en vlotte levering.

Goede producten tegen scherpe prijs en 'normale' levertijden

Goede producten voor een concurerende prijs. Na verwerking wordt de definitieve levertijd bekend en die wordt goed nagekomen. Jammer dat 1 order vaak over meerdere pakketten verdeeld wordt en daarmee ook de levering op verschillende dagen gebreurt.

Gewoon een goed bedrijf

Mijn ervaring met HBM machines was dat er iets verkeerd gegaan was met de bestelling, oké kan gebeuren maar dit is heel netjes opgelost door middel van een snelle reactie op mijn mail en binnen zeer korte tijd het juiste artikel op te sturen. Netjes opgelost dus.

Hele goede producten voor een scherpe prijs.

Ik heb regelmatig gereedschap gekocht bij HBM en ben nog nooit teleurgesteld in de producten of de kwaliteit daarvan. Voor mij dus een prima leverancier.

Product zoals verwacht

Producten zoals omschreven, snelle levering alleen jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn anders 5 ⭐️

Top spul!

Top spul! Top kwaliteit! Top prijs! Top service! Het was super snel verzonden en de klantenservice is perfect.

Prima service leuke spullen

Super thanks!

Goed!!!

Vorige week een zaagtafel besteld, ik wilde nog iets bestellen later die dag, mailde of het nog mee kon. Ik was te laat werd er gezegd, maar mocht het 2e product tegen de helft van de verzendkosten ontvangen!! Dat vind ik nou super fijne service

Defect geleverd

Ik heb een gereedschapskoffer besteld als kado voor de verjaardag van mijn zoon. Bij het openmaken van het kado bleek een deuk in het deksel waardoor het deksel los zat. Dit gebeurde in het weekend. Online een formulier ingevuld aangevuld door foto’s van de schade. Nog dezelfde dag reactie. Ik kreeg een nieuw koffer opgestuurd en mocht voor het ongemak het oude koffer houden. Super service

Gewoon goed

Gewoon goed