Groot assortiment met leuke prijsjes

Al regelmatig een bestelling gedaan en iedere keer weer tevreden. Groot assortiment en leuke actie prijzen. Klanten service is ook super wanneer de bestelling niet compleet is of iets verkeerd geleverd bijvoorbeeld. Het wordt netjes en snel opgelost. Tevens een mooie showroom om eens een paar uurtjes rond te neuzen.

Snelle en duidelijke communicatie Materiaal snel in huis Aanrader

Het duurde iets langer dan ik verwachtte voordat de bestelling werd geleverd. Het gebruikte verpakkingsmateriaal zou met minder omvang en opvulling uit kunnen. Het geleverde op zich (eenvoudige rubberdrempel voor kabelbescherming) bevalt goed.

Past alles goed

Top snel geleverd goede prijs

uitstekend

zoals het hoort .Top.

Ruime keus aan gereedschap

Zeer veel keus en wordt altijd goed geholpen als je dat wil Een minpuntje met verzenden is dat het 4 werkdagen duurden

Mooie site met duidelijke omschrijving

Ben zeer tevreden over hoe de bestelling gedaan word via de site. En er werd snel geleverd.

klant vriendelijk goede Commuicatie.

BEVALD GOED

superb service.

Items fitted well measurements were on point. received online purchase the next day.

Super bedrijf al regelmatig wat besteld en altijd perfect

Nooit problemen mee gehad altijd volgens afspraak ook bij vrienden aan bevolen

Prima spullen en scherp geprijsd

Voor de volgende bestelling weer bij H.B.M

Kwaliteits materiaal en supersnelle levering.

super

xxx

Prijs-kwaliteit verhouding is goed

Volgens bestelling is de order uitgevoerd. Mailverkeer ondersteund de verzending. Je weet wanneer de bestelling wordt geleverd.

Prima product, zeer goede prijs.

Prima product voor een zeer goede prijs, jammer dat er geen gratis verzending is boven bv€50,-. Verzending was goed.

En geweldig mooi en degelijk aanvoelende machine voor een heel mooie prijs.

Ik ben erg blij met deze aankoop. Het is een solide, mooi afgewerkte machine in een mooi compacte kunststof koffer met 2 sterke accu's.

Goed materiaal, prima beschrijving, vlotte levering.

Op de website kon ik snel vinden wat ik zocht. Redelijk geprijsde artikelen en snel thuisbezorgd.

Prima winkel

Snelle levering. Artikelen zoals omschreven. Redelijke prijzen.

Goede kwaliteit van het product

Goede kwaliteit van het product

Mijn eerste bestelling, ben super content , mercikes

Heel goed gegaan

Besteld en 2 dagen later was het er al

Levering precies zoals afgesproken.

Mijn bestelling kwam in twee delen. Alles precies op tijd en zoals verwacht. Chapeau.

Zeker een aanrader

Grote bestelling online gedaan, afgehaald, bleek na thuiskomst een artikel tekort te zijn, klantendienst gemaild, vandaag nalevering aangekregen met prioriteit. Kort samengevat goede service, goede kwaliteit van gereedschap, en zeker een fantastische na service, wij komen nog terug en vrienden en familie ook

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ