Top bedrijf

Super snelle levering voldoet aan de verwachtingen Nette prijs Ik ben blij

Goed materiaal en goed verpakt en het belangrijkste snelle levering

snelle service

producten worden snel geleverd en op de aangegeven dag wat niet altijd gebeurd als je ergens wat besteld. Tevreden!

Ik heb er vaak spullen besteld en altijd snel en goed geleverd dus wie HBM niet kent is niks gewend

Snel en perfect

Goede kwaliteit en prijs. Snel bezorgd en netjes verpakt

Ben er blij mee.

3 artikelen 3 dozen kan dat uit ?

Goede producten aan scherpe prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

top

nooit meer oliefilters die je niet LOS krijgt

Product werd snel en netjes verpakt geleverd, is van goede kwaliteit en zeer compleet! Goede service en aanbod. Zeker een aanrader

Prima levering , op de afgesproken tijd , goede verpakking , dank je wel allemaal

Tevreden

Goede serviche

Goed.

Prijs kwaliteit product is goed. De machine werkt goed. Een tevreden mens.

Dit is een bedrijf waar een normaal persoon wat aan heeft

Ik ben hobbyist en sleutel graag aan auto,s en daar het som special gereedschap nodig is ga ik naar h.b.m dit bedrijf is zo gespeciaaliseert in gereed schap dat er altijd een betere komt voorbeeld een kabelschoentang heb je zo bij een noodzaak gehaald maar niet het goede kwaliteit en bij h.b.m is het stevig en goed voor de zelfde prijs als de gene bij de bouwmarkt

goede producten tegen zeer scherpe prijzen

Snelle levering en alles komt netjes verpakt bij je aan de deur En dan ook nog A merk producten tegen zeer scherpe prijzen

Mooie opzet gereedschapskist voor een nette prijs.

Mooie opzet gereedschap kist goed verpakt afgeleverd voor een zeer nette prijs.

Snelle en correcte levering.

Snelle en goede service

Top producten aan zeer scherpe prijs

Zeer goede klantvriendelijk service en ruime keuze aan degelijke producten aan zeer scherpe prijzen .... daarom geef ik 5 sterren x

Op mijn bestelde product was een handvat gescheurd. Van HBM mocht ik de oude houden en kreeg ik gratis een nieuwe opgestuurd. Dat noem ik nog eens garantie. Geweldig.

Prima kwaliteit en snelle levering

Zeer snel geleverd, gemakkelijk te bestellen en prima kwaliteit

uitstekend

zoals het hoort.

Prettig bestelgemak en snelle levering

Precies wat ik zocht. Handzame polijstmachine zonder netsnoer. Het apparaat doe wat hij moet doen. Per ongeluk had ik alleen een verkeerde reserve accu erbij besteld. Na het melden hiervan kreeg ik binnen 1 dag een retourformulier gemaild en kon ik de reserve batterij terugsturen :-)

Ruime keuze en communicatie is complex

Goed assortiment en ruime keuze. Omschrijvingen van de produkten zijn redelijk tot goed. Vraag gesteld over een beschrijving waar ik niet voor kon bellen maar alleen een formulier over kon insturen. Voor een kleine vraag is dit niet de handigste oplossing. Ik heb twee keer antwoord gekregen op mijn vraag (wel hetzelfde antwoord ;-) Daarnaast moest ik best lang wachten op het antwoord.....

Scherpe prijzen en topproducten.

Sterke aanrader of je nu professioneel of als hobby machines klein of groot wil aanschaffen is dit de betere zaak met top producten en zeer scherpe prijzen. Ook betreffende levertermijn kan je zelf kiezen wanneer het geleverd wordt wat wel makkelijk is als je nog werkende bent.

Scherpe prijs !

Altijd goede materiaal tegen een scherpe prijs en bliksemsnel levering . Ik aanraad !

snel en goede service

Was de 1e x dat ik hier bestel en zal zeker niet de laatste x zijn