Snelle levering / Goede kwaliteit

Super site Productinformatie staat duidelijk op de site Goede kwaliteit product Snelle levering

Heel vlot en correct geleverd, alle 9 producten. Alleen een minpuntje dat van de afkortzaag geen gebruiksaanwijzing zat voor de accessoires.

ideaal

Perfect , correct en snelle verzending

Prima zaak

Snel geleverd voor een goede prijs.

Alles zoals beschreven. Niets op aan te merken!

Goede snelle levering en degelijk materiaal

Zeer snelle levering Goede en deftige materialen

Bestelling goed verlopen

Vroeger stuurden we een bestelbon vanuit onze universiteit, maar nu moet alles via de webwinkel. Is wel moeilijker voor mij, want ik moet privé voorschieten.

Gewoon goede prijs/kwalitateits verhouding

Producten komen goed verpakt aangeleverd en voelen degelijk aan.

Goed produkt, goede levering

Product (oplaadbare led lamp werkplaats professioneel) is prima en binnen afgesproken tijd geleverd.

Machine onderdelen

Alles pico Bello in orde!!

Prima, snelle levering

Webshop bestelling verliep goed, ook de afhandeling en levering waren prima geregeld

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding

Al sinds lange tijd koop ik materiaal bij HBM. De website is duidelijk, de producten staan goed omschreven, snelle levering en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooi product , en snel geleverd!

Heel tevreden over mijn aankoop!

Mooi product,snelle levering

Compressor zit in handig tasje,waar ook de accessoires bij in zitten. Nog niet geprobeerd,maar ga ervan uit dat het goed is

Zeer snelle levering!!!

Diverse dingen besteld, werd vlot en correct geleverd in twee delen. Dit werd ook gemeld en beide tegelijk geleverd, netjes verpakt en alles in goede orde ontvangen. Prima prijs kwaliteit verhouding!!!

Perfect artikel zeer tevreden mee en snelle levering

Mooie zeer krachtige hakselaar (15 PK) voor een zeer scherpe prijs. Keurig geleverd en snel op te bouwen met duidelijke beschrijving. Diverse artikelen bij geleverd, gezichtsbeschermer, bril, handschoenen en afdek hoes en olie gietkannetje.

een nette en snelle levering met goede prijs kwaliteit verhouding

prettig bedrijf om zaken mee te doen

Prima aankoop

Nu meerdere keren iets besteld en iedere keer tevreden. Prijs, prestatie en snelle levering.

Snel geleverd en zeer tevreden.

Vandaag besteld en 3 dagen later geleverd. 4 De dag mee naar de werf genomen en 200 gaten geboord+palen geplaatst. Begin er maar aan met uw schopje. Zeer tevreden van de machiene en hij doet wat je van hem verwacht.

Goed en snel

We hebben meerdere keren al besteld bij HBM. Nu was het een gereedschapskar en hij was super snel geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Chauffeur belt netjes als hij voor je deur staat. Zeer goede ervaringen met HBM

Perfecte levering

Super tevreden door snelle en goede levering. Toppie!

zeer snelle levering

Al mijn bestelingen op 3 dagen ontvangen

Mooie levering ,zoals beschreven in advertentie.

Mooie levering ,zoals beschreven in advertentie.

Goede kwaliteit voor een uitstekende prijs!

Wederom bij HBM besteld en alweer zeer tevreden over de snelle service en de producten die ik besteld heb!

bestelling is naar afspraak na gekomen

Afspraken na gekomen

1010 Grote Esch