Topmateriaal aan betaalbare prijzen!

Ik ga deze site als eerste raadplegen voor mijn volgende aankopen.

Mijn verwachtingen overtroffen.

Ik heb een HBM gereedschap ladenkast gekocht. Dit is zo’n product wat ik eigenlijk wil voelen om te beoordelen hoe degelijk het is. De dikte van het metaal, de lagers van de lades en de verf. Uiteindelijk toch de gok gewaagd en ben blij verrast met de kwaliteit. De levering verliep soepel en snel en de communicatie over de levertijd was ook prima. Kortom, hartstikke blij met mijn keuze voor HBM.

Snelle service. Korte lijnen

Snelle service en goede kwaliteit

Goed product met uitstekende levering

Duidelijk omschreven en is ook zoals omschreven. Bestelling eenvoudig te plaatsen en snelle levering

Kwaliteit en niet duur. Top!!

Voor het eerst besteld bij HBM, Snel geleverd en kwaliteit voor een lage prijs!

Hoogwaardig product tegen een redelijke prijs.

Niet supersnel, maar vlot genoeg geleverd.

Professionele dienstverlening conform verwachting

Tijdige levering bestelling. Onduidelijkheid over levering tweede colli is snel en adequaat opgelost.

Top bedrijf met geweldige producten

Zowel materiaal als personeel is top. Online bestellingen worden netjes en op tijd afgeleverd zoals afgesproken.

Snel gevonden en snel geleverd.

Snel gevonden en snel geleverd altijd top geregeld en super goed gereedschap.

Zeer goede service en fijne communicatie!!

Altijd correcte afhandeling en goede artikelen die niet teleurstellen net zoals de winkel of webshop!!

Super bedrijf

Ik Ben heel tevreden en heb mijn bestselling heel vlug thuis gekregen. Wat bij andere bedrijven soms ver te zoeken is

Moeilijk te evenaren, gewoon super deluxe

De bestelling liep vlekkeloos, feedback was zoals het hoort. Correct en zonder franjes. De levering was perfect en vooral op tijd. Het toestel zelf is onbeschrijfelijk goed, ligt goed in de hand en levert perfect werk. Een oprechte dankuwel, ik ben heel blij dat ik HBM Machines gevonden heb. Ik kom superlatieven tekort om uit te drukken hoe gelukkig ik ben. Beslist een dikke aanrader !!!!!!

Doet precies wat hij moet doen.

Professioneel

Precies wat ik in gedacht had. Super snelle levering.

snel verzonden en voor de prijs goed spul

duidelijke site en snelle verzending. wat wil je nog meer.

een hele goede afkort zaag aangeschaft.

Nadelen : Hoge verzend kosten. verzending duurt lang (3 dagen), geen track en geen traceer-code ontvangen.

Goedkoop, goede service, goede website en snel verzonden. Ik ben er blij mee.

Precies zoals ik het graag wilde.

HBM is snel en zonder problemen.

eenvoudig, duidelijk, scherpe prijs en blij met kwaliteit product

Ik zocht 13 delige gatenboorset. Na wat rondzoeken bij HBM uitgekomen. Duidelijke site met scherpe prijzen in relatie met kwaliteit. Kan het iedereen aanbevelen

Eenvoudig-duidelijk-goedkoop

Hele duidelijke site,en eenvoudig een bestelling plaatsen. En ik bespaar euro,s tegenover andere sites. En de levering, meestal de dag erna. Ik ben zeer tevreden. M.v.g. Ron Kuijpers

correcte levering

Was voor eerste keer dat ik bij de firma bestelde, alles is perfect verlopen zoals op de site vermeld, snelle levering. Zal niet bij deze ene bestelling blijven.

De bestelde tangen snel in huis zodat ik vlot verder kon.

Ik heb bij jullie de lijm klemmen van eigen merk gekocht ! Super snelklemmen,

Werken soepel, en kunnen aardig wat kracht leveren. Tevens een snelle levering, top bedrijf !

Goed product, snelle levering

Al het gereedschap heeft een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Orders worden snel verwerkt en verzonden via POSTNL. Ik ben een en al tevreden over HBM

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ