goede service

uitstekend en snelle levering

Grzegorz

Ik Ben heel content met het bestelingen . Ben ik klant en blijv ik zeker klant bij u

goede garantie

Mijn acculader was stuk , zonder probleem werd een nieuwe gestuurd.

Prima levering en goed gereedschap

Het gereedschap wat ik bij HBM koop is goed spul voor een redelijke prijs.

Prima bouwlampen

Alles ging correct. Snel en goede producten.

Snel geleverd, top product

Wij zijn zeer tevreden met het kitpistool, voor die prijs met twee accu's erbij! Zo besteld, snel in huis. Top gewoon

Goede machine werkt uitstekend

Super groothandel!

Prima service.

Vlotte correcte levering.

Vlotte correcte levering.

Goede aanbiedingen, snelle en correcte levering

Diverse keren al besteld bij HBM. Altijd snel en correct. Kwaliteit eigen merk uitstekend.

Goed materiaal en snel geleverd!!

Juiste prijs voor goed werk materiaal! Perfecte levering en snelle reactie!

Geweldig snel en correcte levering

Snelle en correcte levering en je houd contact tot dat het bestelde artikelen geleverd is . Super tevreden

Grote assortiment en goede kwaliteit.

Top winkel!

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden van het materiaal en zou het iedereen aanbevelen alsook het leveren van materiaal de leveranciers zijn super vriendelijk en behulpzaam echt een aanrader

Geweldig bedrijf ,ben heel teverden met HBM

Dat wat besteld is wordt ook goed geleverd, en ook nog snel.

Bloedsnel in huis

Een heleboel mooie gereedschappen zoals een lasapparaat en alle toebehoren besteld. De zending kwam in meerder dozen waar duidelijk op vermeld was dat er meerdere dozen in 1 zending kwamen. Ik ben heel content met prijs-kwaliteit verhouding van HBM. Alleen de website mag van mij net iets overzichtelijker.

Top geregeld

Goede en duidelijk site om te bestellen, goed product voor een nette prijs. Aanrader om hier te bestellen.

makkelijk zoeken, en snelle afhandeling

Ik was dringend op zoek naar een set Torx schroevendraaiers, en kon hem makkelijk vinden op de HBM website. Bestellen en online afrekenen, ook het mailverkeer was prompt en duidelijk. Veel sites beloven vandaag bestellen, en morgen leveren, maar de belofte vervullen is vaak een heel ander verhaal, maar HBM is gewoon duidelijk over het proces. Ik had enige dagen levertijd verwacht, maar 2 dagen later had ik mijn bestelling. Ik kan hier met vertrouwen bestellen, en ook heel belangrijk, de prijs was een prettige verasing, en de kwaliteit gewoon goed. Meer heb ik niet nodig

Alles top

Besteld dag nadien geleverd top service

Snel en goed

Mooi toestel van goede kwaliteit voor een lage prijs. En zeer snel geleverd.

Goed geregeld hbm ,van online bestellen t/m afhalen,alles gaat op rolletjes!

Prettige ervaringen elke keer weer, aantrekkelijke prijzen, meeste op voorraad dus ik ben blij met hbm

Snel geleverd en product is als omschreven

perfect

mooi gereedschap en goed koop en snel geleverd .

Perfecte winkelervaring <echt>

Eerst twijfelde ik een beetje om HBM te kopen. Toch meteen gevonden wat ik zocht, met duidelijke omschrijvingen, alsof ik advies in een winkel kreeg. Snelle en verzorgde levering, dik in orde. Ik kon meteen aan de slag en mooi van prijs. Weg twijfel!

Goed gereedschap en op tijd

Alle bestelde gereedschappen zijn keurig op tijd aangekomen en voldoen aan de verwachtingen. Reden voor mij om terug te komen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ