Goed gereedschap en op tijd

Alle bestelde gereedschappen zijn keurig op tijd aangekomen en voldoen aan de verwachtingen. Reden voor mij om terug te komen.

Snelle levering, goede omschrijving

Professionele website. Goed geprijsd.

Een goed product en netjes verpakt en zeer snel.

De machine was netjes verpakt en super snel geleverd. Maar het belangrijkste de machine voldoet aan de hoge verwachtingen.

slechte aftersales service. Onbereikbaar per telefoon

Machine redelijk vlot geleverd. Bleek echter een afwijking te hebben waardoor deze niet gemonteerd kon worden. Klantenservice blijkt niet telefonisch bereikbaar. Op verstuurde mail na twee dagen bericht dat het druk is en dus voorlopig nog steeds geen reactie.

Goed en deugdelijk

Prima producten voor een goede prijs en snel geleverd

Snelle service en aflevering

Zeer snel afgehandeld en geleverd.

Mooie machine. Werkt super. Zeer tevreden. Netjes geleverd. Op tijd volgens afspraak en netjes verpakt. Goede service bij een vraagje over de installatie. Erg tevreden. Beetje jammer van de verzendkosten …….. Koop zeker weer bij HBM machines

Goed gereedschap & voor een mooie prijs & netjes geleverd

Ruime keuze goed gereedschap en netjes op tijd geleverd

Prima machine en vlotte levering!!

Een mooi nietmachine voor een heel leuke prijs.

Voor het eerst iets besteld, vlotte levering

Alles netjes geleverd

Alles wat ik nodig had netjes op tijd geleverd

Bestelling kwam snel, compleet en onbeschadigd. En niet te vergeten voor een prima prijs. Wat wil je nog meer ???

I buy very easy and received the machine în România very quicly and în good condition.

Geweldig apparaat voor een nette prijs

Goed en gemakkelijk in gebruik.

Mijn eerste bestelling bij HBM, prima service, vlotte levering.

Stof afzuiginstallatie profi 300 besteld en inmiddels in gebruik. Snelle en goede reactie op vragen via de klantenservice. Product werd snel en degelijk verpakt geleverd. Goede service en een goed product voor een redelijke prijs.

De levering was snel, netjes en prijstechnisch dik in orde.

Weten wat ze in huis hebben en helpen je effectief en klantvriendelijk

Ze helpen je goed en hanteren een scherpe prijs voor hun producten.

Snelle aflevering en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor de vijfde keer een bestelling gedaan. Goed gereedschap is het halve werk en HBM maakt het betaalbaar.

Ik heb er zelf een aanhanger kraan besteld en ben er zeer tevreden over

perfect, meer dan tevreden!

snelle verzending, prima spullen voor een goede prijs en een super service! anytime again!

Snelle reactie na bestelling

Klein artikel gekocht en prima verpakt, snel ontvangen.

Goed verpakt en snel geleverd

Ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het moment van verzending werd doorgegeven. Mijn doppenset arriveerde goed verpakt op het afgesproken tijdstip. Ik ben er blij mee!

Snel geleverd , mooie doos voor het repareren van tubeless banden

Verbaast over de prijs van hun aanbiedingen! niet duur snel geleverd ! zo doorgaan..

snel geleverd

mooie doos gevuld met van alles en nog wat. mandje zit zo vol. veel voor weinig

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ